Banaanikuppikakut maapähkinäkuorrutteella

15 min.
231 kcal
SteviaSweet Jauhe

Leipomissamme banaanikuppikakuissa on maapähkinävoipäällyste ja Steviaa sokerin korvikkeena. ➤ mehevä ➤ kuohkea ➤ supermaukas

Ravintoarvot per annos

231
kcal
970
kj
7
Proteiinia
18.5
Hiilihydraatit
14
Rasva
39
Säästetyt kcal sokerista

Valmistus ilman sokeria

 

  1. Laita uuni lämpenemään 200 °C.
  2. Sekoita kananmunat, SteviaSweet Jauhe, rypsiöljy, jogurtti, soseutettu banaani ja sitruunakuoriraaste keskenään.
  3. Lisää kuivat aineet joukkoon ja sekoita taikina varovasti tasaiseksi, älä vaivaa liikaa.
  4. Jaa taikina muffinipellin voideltuihin syvennyksiin tai kartonkisiin muffinivuokiin.
  5. Paista uunin keskitasolla 15–18 minuuttia. Sekoita rahka, maapähkinävoi ja SteviaSweet Jauhe tasaiseksi. Levitä kuorrus rennosti muffinssien pintaan.
Takaisin

Ainekset 12 annosta

 

2 kananmunaa
1 dl SteviaSweet Jauhe
2 dl rypsiöljyä
2 dl rasvatonta jogurttia
150 g kypsä banaani soseutettuna
1/2 sitruunan kuori raastettuna
3 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
1 1/2 tl ruokasoodaa
1/4 tl suolaa

Kuorrutus

100 g maitorahkaa
100 g maapähkinävoita
1 rkl SteviaSweet Jauhe

Käytetty tuote:

Takaisin