Keikaustorttu päärynästä

20 min.
193 kcal
SteviaSweet Jauhe

Syöksy suoraa päätä nautinnolliseen iltapäivään: kokeile herkullista tarte tatin -reseptiämme, jossa on päärynää sekä ripaus inkivääriä ja kanelia!

Ravintoarvot per annos

193
kcal
809
kj
2
Proteiinia
18
Hiilihydraatit
13
Rasva

Valmistus

Ota taikina sulamaan. Laita uuni lämpiämään 225 °C. Kuori ja lohko päärynät.
Sulata voi paksupohjaiseen uuninkestävään paistinpannuun (Ø 22 cm). Lisää inkivääri ja kaneli.

Asettele päärynälohkot viuhkamaisesti pannuun. Anna pannun kuumentua ja ruskista päärynöitä noin 10 minuuttia. Ripottele SteviaSweet Jauhe päärynöiden pinnalle.

Kauli taikinasta jauhotetulla alustalla sopivan kokoinen pyöreä levy, joka on tarpeeksi iso peittääkseen päärynät. Asettele taikinalevy tiiviisti päärynöiden päälle.

Paista uunin keskitasolla noin 30-40 minuuttia, kunnes taikina on kullankeltainen ja kohonnut.
Ota pannu uunista ja anna sen jäähtyä muutama minuutti. Irrota torttu lastalla pannun reunoilta.
Laita iso lautanen pannun päälle ja kumoa torttu lautaselle nopealla liikkeellä.

Takaisin

Ainekset 6 annosta

200 g voitaikinaa
2 isoa päärynää
2 rkl voita
1/2 tl jauhettua inkivääriä
1 tl jauhettua kanelia
1/2 dl SteviaSweet Jauhe

Käytetty tuote:

Takaisin