Kurpitsakeittoa ja vuohenjuustokreemiae 

Kurpitsakeittoa ja vuohenjuustokreemiae 
20 min.
412 kcal
SteviaSweet Honey



Ainekset 2 annosta

Keitto
2 kg myskikurpitsa
200 g jauhoista perunaa
100 g sipuli
10 g valkosipulin kynttä
2 rkl kasviöljyä 
2 tl ras el hanout-maustesekoitusta 
8 dl kasvislientä
2 dl kermaa 38% 
1 rkl SteviaSweet Honey
1/2 tl suolaa

Vuohenjuustokreemi
150 g pehmeää vuohenjuustoa (esim. Chavroux) 
1/2 dl kermaa 38% 
1/2 tl suolaa
2 tl SteviaSweet Honey
  mustapippuria myllystä 
Takaisin

Valmistus 


Kuori kurpitsa ja perunat. Poista kurpitsasta siemenet. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Mittaa öljy isoon kattilaan ja kuullota sipulit öljyssä. Lisää joukkoon Ras el Hanout ja jatka kuullottamista vielä hetki. Paloittele kurpitsa ja peruna ja lisää ne kattilaan. Kaada päälle kasvisliemi ja anna kiehua kannella peitettynä noin 20 - 30 minuuttia, tai kunnes kurpitsa on pehmeää.
 
Lisää kattilaan kerma ja SteviaSweet Honey. Kiehauta ja mausta suolalla. Soseuta tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.
 
Sekoita vuohenjuustokreemin ainekset keskenään tasaiseksi tahnaksi. Annostele keittoa lautaselle tai kulhoon ja laita nokare vuohenjuustokreemiä päälle. Koristele pinta lehtipersiljalla, pistaasipähkinöillä ja granaattiomenan siemenillä.

Ravintoarvot per annos

412 kcal
1730 kJ
9 Proteiinia g
27 Hiilihydraatit g
31 Rasvaa g