Sahrami-hunajaliemessä haudutetut päärynät

Sahrami-hunajaliemessä haudutetut päärynät
30 min.
113 kcal
SteviaSweet Honey



Ainekset 6 annosta

3 isoa päärynää
5 dl makeuttamatonta päärynämehua
4 rkl SteviaSweet Honey
kanelitanko
  lusikankärjellinen jauhettua sahramia

Tarjoiluun
2 dl turkkilaista jugurttia (10%)
1 tl jauhettua kanelia
2 tl SteviaSweet Honey
Takaisin

Valmistus


Laita mehu, SteviaSweet HoneySweet, kanelitanko ja sahrami laakeaan kattilaan ja kiehauta. Kuori päärynät ja leikkaa ne pitkittäin kahtia. Poista siemenkota pikkulusikan kärjellä. Laita päärynät kuumaan liemeen ja hauduta niitä kannella peitettynä koosta ja lajikkeesta riippuen noin 15 - 20 minuuttia. Käännä päärynät varovasti kypsennyksen puolivälissä. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.
 
Sekoita jauhettu kaneli ja SteviaSweet HoneySweet jugurtin joukkoon ja tarjoile päärynöiden kera.
Ravintoarvot per annos
113 kcal
473 kJ
2 g Proteiinia
22.5 g Hiilihydraatit
2 g Rasvaa