Tiramisu dippi ja mantelikeksit
40 min.
824 kcal
SteviaSweet Jauhe
Ainekset 4 annosta (16 kappaletta)
Tiramisu dippi
250 g |
mascarponejuustoa |
1 1/2 dl |
kuohukermaa |
4 rkl |
SteviaSweet Jauhe |
2 rkl |
kahvilikööriä |
Mantelikeksit
3 dl |
mantelijauhoja |
1/2 dl |
SteviaSweet Jauhe |
1/2 dl |
vettä |
1/2 dl |
rypsiöljyä |
1 tl |
leivinjauhetta |
1/2 tl |
vaniljaa jauhettuna |
16 |
kokonaista kuorittua mantelia |
Tarjoiluun
Katso kaikki reseptit
Valmistus
Vaahdota mascarponejuusto pehmeäksi. Lisää joukkoon kerma ja makeutusaine. Vatkaa, kunnes seos kuohkeutuu. Annostele tarjoiluastioihin ja laita jääkaappiin odottamaan.
Laita uuni kuumenemaan 175 °C.
Laita kaikki keksien raaka-aineet kulhoon ja sekoita taikinaksi. Jaa 16 osaan ja pyörittele pieniksi palloiksi leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle. Paina keksin päälle manteli samalla taikinapalloa litistäen. Paista 12 - 15 minuuttia, kunnes keksit ovat kullanruskeita. Anna keksien jäähtyä hetki.
Ota tiramisu dipit jääkaapista ja ripottele pinnalle reilusti kaakaojauhetta. Tarjoile mantelikeksien ja kahvin kera.
Ravintoarvot per annos
824 |
kcal |
3462 |
kJ |
20 |
Proteiinia g |
3.5 |
Hiilihydraatit g |
82 |
Rasvaa g |