Tomaatticarpaccio, marinoituja marjoja ja burratajuustoa

Tomaatticarpaccio, marinoituja marjoja ja burratajuustoa
15 min.
184 kcal
SteviaSweet Neste



Ainekset 4 annosta

4 kypsää tomaattia
125 g burratajuustoa
150 g marjoja (esim. vadelma, punaherukka, mustikka, karhunvatukka)

Marinadi marjoille
1 rkl valkoviinietikkaa
3 rkl oliiviöljyä
10 tippaa SteviaSweet Neste
1 tl sitruunamehua
1/2 tl raastettua sitruunan kuorta

Tarjoiluun
  tuoretta basilikaa
  sormisuolaa
  mustapippuria

  Takaisin

Valmistus 


Sekoita marinadin ainekset keskenään. Laita marjat laakeaan astiaan tai syvälle lautaselle. Kaada marinadi joukkoon ja anna marjojen maustua 10 minuuttia.
 
Viipaloi tomaatit ohuiksi viipaleiksi tarjoiluastiaan. Mausta sormisuolalla ja mustapippurilla. Lusikoi päälle marjaseos. Asettele pienemmiksi paloiksi revitty burratajuusto päällimmäiseksi.  Koristele annos tuoreilla basilikan lehdillä juuri ennen tarjoilua.

Ravintoarvot per annos

184 kcal
773 kJ
7 Proteiinia g
7 Hiilihydraatit g
14 Rasvaa g