Raparperi-kaurapaistos
Eikö lautasta saa nuolla puhtaaksi? Kaurahiutaleita, päärynää ja tuoretta rosmariinia sisältävää raparpericrumblea kokeiltuasi saatat muuttaa mieltäsi.
Ravintoarvot per annos
345
              kcal
            1448
              kj
            8
              Proteiinia
            35
              Hiilihydraatit
            19
              Rasva
            304
              Säästetyt kcal sokerista
            Valmistus ilman sokeria
- Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
 - Viipaloi raparperi noin puolen sentin viipaleiksi ja leikkaa päärynä kuutioiksi. Hienonna rosmariini. Sekoita raparperi, päärynä, SteviaSweet Jauhe ja mausteet keskenään ja kaada voideltuun uunivuokaan.
 - Nypi pehmeä voi, kaurahiutaleet ja SteviaSweet Jauhe murumaiseksi seokseksi. Ripottele uunivuokaan raparperin päälle tasaisesti. Laita paistos uuniin ja kypsennä keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.
 - Vatkaa kerma ja jogurtti mausteineen pehmeäksi vaahdoksi ja tarjoile lämpimän raparperi-kaurapaistoksen kera.
 
Ainekset 4 annosta
| 250 g | raparperia | 
| 1 | iso päärynä | 
| 1 oksa | tuoretta rosmariinia | 
| 1 dl | SteviaSweet Jauhe | 
| 1 tl | jauhettua kanelia | 
| 1/2 tl | jauhettua vaniljaa | 
Muruseos
| 50 g | voita | 
| 2 dl | kaurahiutaleita | 
| 1 dl | SteviaSweet Jauhe | 
Tarjoiluun
| 1/2 dl | kermaa (38%) | 
| 50 g | turkkilaista jogurttia | 
| 1/4 tl | jauhettua vaniljaa | 
| 1 tl | SteviaSweet Jauhe | 
