UKK

Suodata kategorian mukaan

Kaikki kategoriat

Sopivatko SteviaSweet-tuotteet kasvissyöjille ja vegaaneille?

SteviaSweet-tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia.

SteviaSweet-tuotteet eivät sisällä lihaa, kalaa, maitotuotteita tai kananmunaa, joten ne sopivat niin kasvissyöjille kuin vegaaneillekin.

Ovatko SteviaSweet-tuotteet gluteenittomia ja edistävätkö ne yleistä hyvinvointia?

Kaikki SteviaSweet-tuotteet ovat gluteenittomia.

Kaikki SteviaSweet-tuotteet ovat gluteenittomia, ja keliaakikot voivat huoletta nauttia niitä. Gluteenittomina elintarvikkeina SteviaSweet-tuotteet ovat helposti sulavia, minkä vuoksi ne edistävät yleistä hyvinvointia osana tasapainoista ruokavaliota.

Voivatko SteviaSweet-tuotteet auttaa estämään kariesta?

Kaikki SteviaSweet-tuotteet ovat sokerittomia, joten sokerin korvikkeena käytettyinä ne voivat estää kariesta.

Jos sokeria käytetään paljon, suuhun muodostuu enemmän happoa, mikä aiheuttaa kariesta. Sokerin korvaaminen SteviaSweet-tuotteilla voi estää tämän.

Voivatko diabeetikot käyttää SteviaSweet-tuotteita?

Kaikki SteviaSweet-tuotteet ovat sokerittomia, vähäkalorisia ja diabeetikoille sopivia.

Stevioliglykosidi-makeutusaineella, jota käytetään kaikkiin SteviaSweet-tuotteisiin, tai muilla puhtaasti kasviperäisillä ainesosilla ei ole vaikutusta verensokeri- tai insuliinitasoon. SteviaSweet-tuotteiden ansiosta diabeetikot ympäri maailman voivat nauttia makeudesta ilman, että suuri sokeri- tai hiilihydraattimäärä vaikuttaisi heidän verensokeri- tai insuliinitasoonsa.

Saavatko raskaana olevat ja imettävät äidit käyttää SteviaSweet-tuotteita?

Raskaana olevat ja imettävät äidit voivat käyttää kaikkia SteviaSweet-tuotteita huoletta.

Raskaana olevat ja imettävät äidit voivat korvata sokerin huoletta SteviaSweet-tuotteilla. Naisen ravintotekniset tarpeet muuttuvat raskauden ja imetyksen aikana, minkä vuoksi on tärkeää varmistaa, että päivittäinen kalorien tarve katetaan muilla elintarvikkeilla. Noudata lääkärin antamia ohjeita.

Kuinka paljon voin nauttia SteviaSweet-tuotteita päivittäin osana tasapainoista ruokavaliota?

Voit korvata SteviaSweet-tuotteilla huoletta kaiken käyttämäsi sokerin.

Voit korvata SteviaSweet-tuotteilla huoletta kaiken sokerin, jonka haluaisit tavallisesti sekoittaa ruokaasi tai juomaasi. SteviaSweet-tuotteet eivät aiheuta terveysriskejä, mutta suosittelemme kuitenkin, että osana tasapainoista ruokavaliota nautit niitä enintään 50 annosta päivässä. Se on jo erittäin suuri määrä ja vastaisi sitä, että sekoittaisit päivittäin 50 teelusikallista sokeria ruokaasi ja juomiisi. Myös lapset voivat nauttia SteviaSweet-tuotteita huoletta. Suosittelemme kuitenkin, että niiden nauttiminen aloitetaan vasta 3-vuotiaana, sillä pienemmillä lapsilla ja vauvoilla on erilainen ravinnontarve kuin yli 3-vuotiailla lapsilla ja aikuisilla.

Miksi minun pitäisi käyttää SteviaSweet-tuotteita sokerinkulutukseni vähentämiseksi?

SteviaSweet-tuotteet ovat sokerin maukas vaihtoehto, ja niitä käyttämällä on helppo vähentää kaloreita arjessa.

SteviaSweet-tuotteet mahdollistavat fiksun, uuden tavan nauttia edelleen makeutettuja juomia ja ruokia, saamatta niistä ei-toivottuja kaloreita. SteviaSweet voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, olipa se sitten painonpudotus, painonhallinta tai sokerinkulutuksen vähentäminen. Korvaat vain sokerin SteviaSweet-tuotteilla ja makeutat kuumat juomat, smoothiet, aamiaismurot, hedelmäannokset jne. tavanomaiseen tapaan, mutta ilman lisäkaloreita.

Voinko käyttää SteviaSweet-tuotteita sokerittomien ruokien laittamiseen ja leipomiseen?

SteviaSweet-tuotteet sopivat täydellisesti vähäkaloriseen ja vähähiilihydraattiseen ruoanlaittoon ja leivontaan.

Kaikki SteviaSweet-tuotteet ovat sokerittomia ja kuumuudenkestäviä. Se tarkoittaa, että ne säilyttävät makeuttavan ominaisuutensa myös korkeissa lämpötiloissa, jos niitä käytetään esimerkiksi uunissa paistettavissa jälkiruoissa tai leivonnaisissa. SteviaSweet Crystal -kidemakeuttaja ja SteviaSweet-makeutusneste, jossa on mukana agavea, ovat ihanteelliset sokerin korvikkeet lähes kaikkiin ruokiin ja leipomuksiin.

Eritoten SteviaSweet Crystal -kidemakeuttajaa suosittelemme leivontaan. SteviaSweet Crystal -kidemakeuttajassa on käytetty erytritolia ja Steviaa, jolloin se on makeampaa kuin pelkästään puhdas erytritoli. 1 tl SteviaSweet Crystallia = 2 tl sokeria. SteviaSweet ei kuitenkaan karamellisoidu kuumasssa lämpötilassa samaan tapaan kuin sokeri, ja siksi esim. kakuista tulee vaaleampia paiston jälkeen. Jotta saat SteviaSweet Crystallilla massaa leivonnaisiin, kuten tavallisella sokerilla, voit kokeilla erottavasi kananmunan valkuaisen ja vatkaavasi sen vaahdoksi ennen kakkutaikinaan lisäämistä. Huomioithan myös, että SteviaSweet tuotteet eivät sido valmiiseen leivonnaiseen yhtä paljon vettä kuin tavallinen sokeri, ja siksi leivonnaiset tulisi syödä suhteellisen pian valmistuksesta, etteivät ne kuivu.

Reseptit osiosta löydät valtavasti loistavia ja ihania leivonnaisreseptejä SteviaSweet tuotteilla, jotka olemme testanneet ja todenneet hyviksi ja toimiviksi.

SteviaSweet tuotteet soveltuvat loistavasti myös kylmiin jälkiruokiin. Sinun tarvitsee vain noudattaa tuotepakkauksissamme olevia suosituksia sokerin korvaamisesta. Inspiraatiota herkullisten vähäkaloristen ruokien ja leivonnaisten valmistukseen löydät verkkosivustomme reseptihakemistosta.

Miten SteviaSweet-tuotteet tukevat painonpudotusta ja terveellistä elämäntapaa?

Kun käytät SteviaSweet-tuotteita sokerin sijaan, voit edelleen nauttia makeita herkkuja – ilman epätoivottuja kaloreita.

Jokainen kahviin lisätty teelusikallinen sokeria, jokainen myslin päälle ripoteltu teelusikallinen sokeria ja jokainen kakkuihin ja kekseihin käytetty teelusikallinen sokeria sisältää 16,7 kcal tai 70 kJ. SteviaSweet -annos tuo saman makeuden kuin teelusikallinen sokeria, mutta ilman kaloreita. Jos korvaat vaikkapa vain neljästä viiteen teelusikallista sokeria päivää kohden SteviaSweet-tuotteilla, säästät yli 500 kcal viikossa. SteviaSweet tukee sinua painonpudotuksessa ja tasapainon ylläpitämisessä. Sinun tarvitsee vain lisätä SteviaSweet-tuotteet päivittäiseen ruokavalioosi.

Miltä SteviaSweet maistuu?

SteviaSweet maistuu makealta kuin sokeri – ilman kidesokeria.

Stevioliglykosidi – SteviaSweet-tuotteissa käytetty makeutusaine – on peräisin eri kasvista kuin sokeri, minkä vuoksi sen maku on hieman erilainen. Tuttu ja miellyttävä sokerin kaltainen makeus tulee kuitenkin esiin ruokaan ja juomaan lisättynä – ilman kaloreita. Toisin kuin monissa muissa makeutusaineissa, SteviaSweet-tuotteissa ei ole kitkerää jälkimakua.

Missä SteviaSweet-tuotteita valmistetaan?

Kaikki SteviaSweet-tuotteemme valmistetaan Sveitsissä*.

SteviaSweet-tuotteemme valmistetaan huolella eri puolilla Sveitsiä sijaitsevissa nykyaikaisissa tuotantolaitoksissa. Luonnollisesti noudatamme valmistuksessa tiukimpia laatuvaatimuksia sekä sveitsiläisiä laatustandardeja. Viemme SteviaSweet-tuotteita Sveitsistä tällä hetkellä yli 50 maahan, ja maiden lukumäärä kasvaa vuosittain.

*Poikkeuksena SteviaSweet-jauhelasipakkaus (engl. Granulated Jar -pakkaus), joka vaatii erityisen valmistusmenetelmän. Tuote valmistetaan tämän vuoksi Ranskassa, mutta se on kehitetty Sveitsissä.

Mitä erilaisia SteviaSweet-tuotteita on tarjolla?

SteviaSweet-tuotteita on saatavissa kiteinä, jauheena, tabletteina ja nesteenä, jossa on mukana agaavea.

SteviaSweet-valikoimasta löydät sopivan tuotteen minkä tahansa aterian tai juoman makeuttamiseen. Esimerkiksi SteviaSweet Crystal -kidemakeuttaja makeuttaa niin kuumat juomat kuin aamiaispöytääsi kuuluvathedelmät ja maissihiutaleet. SteviaSweet Crystal kestää myös kuumuutta, joten voit käyttää sitä leivonnassa ja ruoanlaitossa sokerin sijaan. SteviaSweet-tabletit puolestaan ovat helposti annosteltavia, ja ne sopivat täydellisesti kahvin tai teen makeuttamiseen. Agaavea sisältävä SteviaSweet-makeutusneste liukenee nopeasti, minkä vuoksi se sopii täydellisesti kuumiin ja kylmiin juomiin, kuten smoothien ja jääteen joukkoon. Se sopii hyvin myös kermaisiin jälkiruokiin, ruoanlaittoon ja leivontaan. Joissakin maissa myytävänä on myös SteviaSweet-makeutusjauhetta, jonka ominaisuudet ovat samankaltaiset kuin SteviaSweet Crystal -kidemakeuttajan. SteviaSweet Crystal -kidemakeuttaja soveltuu leivontaan vielä jauhettakin paremmin.

Mikä on SteviaSweet

SteviaSweet on tuotevalikoima, jossa on vähäkalorisia makeutusaineita ja vaihtoehtoja sokerille.

SteviaSweet-tuotteissa steviakasvista saatavaa stevioliglykosidi-makeutusainetta on sekoitettu muiden, puhtaasti kasviperäisten ainesosien kanssa. Näitä ainesosia ovat esimerkiksi maltodekstriini, jota esiintyy luonnollisesti maississa, sekä sokerialkoholi erytritoli, jota on esimerkiksi päärynöissä, meloneissa ja rypäleissä. Stevioliglykosidi on noin 300 kertaa sokeria makeampaa, minkä vuoksi käytämme täyteaineita annostelun helpottamiseksi. Niinpä aterioidesi ja juomiesi makeuttaminen SteviaSweet-tuotteilla on hyvin helppoa: annostelet tuotteita kuten tavallista sokeria.