Reseptit ilman sokeria

Tutustu SteviaSweet-tuotteisiimme

Napostelu hyvällä feeliksellä – ei ole ongelma SteviaSweet-tuotteiden kanssa. Sokerin sijaan käytämme makeutusaineena stevia-kasvista uutettua stevioliglykosidia. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sokerin korvikettamme samalla tavalla kuin olet tottunut käyttämään normaalia sokeria.

Stevioliglykosidin keskeinen etu on, että se ei sisällä kaloreita. Säästät kaloreita joka päivä, mikä vaikuttaa myönteisesti painoosi. Lisäksi sokeriin verrattuna stevia on hampaita säästävämpää eikä sillä ole vaikutusta verensokeriarvoihin. Jopa diabeetikot, vegaanit ja vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattavat ihmiset voivat nauttia tuotteistamme epäröimättä.

Onko leipominen intohimosi? Muista kokeilla Stevia Sweet jauhettamme tai kidemäistä Crystal – tuotettamme.  Yksinkertaisilla ja helpoilla leivontaresepteillä voit loihtia hetkessä hienostuneita leivonnaisia ja nautintoja ilman katumusta, jotka voivat sopia myös diabeetikoille. Voit tietysti käyttää sokerin korvikkeemme myös ikiomiin luomuksiisi leivonnassa tai ruoanlaitossa. Anna reseptiemme inspiroida sinua. Miten olisi esimerkiksi kotitekoiset ja 100-prosenttisesti sokerittomat energiapatukat? tai hedelmäinen päärynätarte tatin ilman sokeria? Lahjaksi tai itsellesi voit myös leipoa testatulla reseptillämme hetkessä kuohkeita ja herkullisia suklaahippukeksejä.

Jokaisesta reseptistä löydät luettelon kaikista tarvittavista ainesosista, yksityiskohtaisen kuvauksen valmistuksesta ja valmiin reseptin ravintoarvot sekä valmistusajan yhdellä silmäyksellä. Lisäksi voit klikata käytettyjä tuotteitamme ja sinulla on erilaisia vaihtoehtoja reseptin jakamiseen ja lähettämiseen sekä sen suoraan tulostamiseen.

Opas artikkeleissamme sinua odottaa paljon jännittävää tietoa steviasta. Jos haluat päästä alkuun stevian maailmassa, suosittelemme opettavaista artikkelia aiheesta ”Mitä stevia on?”. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, olemme jo vastanneet moniin niistä usein kysytyt kysymykset -sivullamme, mutta olemme aina myös henkilökohtaisesti käytettävissäsi. Ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijoihimme sähköpostitse.