Banaanikuppikakut maapähkinäkuorrutteella sokeriton

Banaanikuppikakut maapähkinäkuorrutteella sokeriton
15 min.
231 kcal
SteviaSweet Jauhe



Ainekset 12 annosta

 
2 kananmunaa
1 dl SteviaSweet Jauhe
2 dl rypsiöljyä
2 dl rasvatonta jogurttia
150 g kypsä banaani soseutettuna
1/2 sitruunan kuori raastettuna
3 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
1 1/2 tl ruokasoodaa
1/4 tl suolaa

Kuorrutus
100 g maitorahkaa
100 g maapähkinävoita
1 rkl SteviaSweet Jauhe
Takaisin

Valmistus sokeriton

 
  1. Laita uuni lämpenemään 200 °C.
  2. Sekoita kananmunat, SteviaSweet Jauhe, rypsiöljy, jogurtti, soseutettu banaani ja sitruunakuoriraaste keskenään.
  3. Lisää kuivat aineet joukkoon ja sekoita taikina varovasti tasaiseksi, älä vaivaa liikaa.
  4. Jaa taikina muffinipellin voideltuihin syvennyksiin tai kartonkisiin muffinivuokiin. 
  5. Paista uunin keskitasolla 15–18 minuuttia. Sekoita rahka, maapähkinävoi ja SteviaSweet Jauhe tasaiseksi. Levitä kuorrus rennosti muffinssien pintaan.

Ravintoarvot per annos

231 kcal
970 kJ
7 Proteiinia g
18.5 Hiilihydraatit g
14 Rasvaa g
39 Säästetyt kcal sokerista