Granaattiomena ja briejuustocrostinit
20 min.
136 kcal
SteviaSweet Crystal
Ainekset 8 annosta
Crostini
8 siivua |
täysjyväpatonkia |
200 g |
briejuustoa |
|
tuoretta timjamia |
Granaattiomenahyytelö
Takaisin
Valmistus
Halkaise yksi granaattiomena ja purista siitä mehu kattilaan. Lisää tarvittaessa vettä niin, että mehua on 1 desilitra (100g). Lisää liivatejauhe ja
SteviaSweet Crystal kattilaan ja kiehauta seos.
Leikkaa toisen granaattiomenan molemmista päistä pieni pala pois, jotta saat vaaleiden kalvojen muodostamat lohkot näkyviin (kuin appelsiinissa). Leikkaa hedelmä lohkoiksi kalvojen kohdalta. Ota suuri kulho ja irrottele siemenet lohkoista. Kaada kiehautettu granaattiomenamehu siementen päälle ja jäähdytä seosta jääkaapissa tai pakastimessa, kunnes se hyytyy hillomaiseksi.
Viipaloi patonki ja levitä viipaleet pellille. Paahda uunissa 225 °C 5-10 minuuttia. Viipaloi juusto. Laita paahdettujen patonkiviipaleiden päälle juustoa ja granaattiomenahyytelöä. Koristele leivät tuoreella timjamilla.
Ravintoarvot per annos
136 |
kcal |
573 |
kJ |
7.5 |
g Proteiinia |
12.5 |
g Hiilihydraatit |
6.5 |
g Rasvaa |