Grillattua zucchinia, sitruunaa, minttua ja ricottajuustoa sokeriton
15 min.
153 kcal
SteviaSweet Crystal
Ainekset 4 annosta
3-4 (1 kg) |
kesäkurpitsaa |
1 1/2 EL |
oliiviöljyä |
Marinadi
1 |
sitruunan hienoksi raastettu kuori |
2 rkl |
sitruunamehua |
1 tl |
SteviaSweet Crystal |
1/2 tl |
suolaa |
2 rkl |
oliiviöljyä |
Tarjoiluun
100 g |
pehmeää ricottajuustoa |
2 rkl |
tuoretta minttua |
1/2 dl |
paahdettuja saksanpähkinöitä |
Takaisin
Valmistus sokeriton
- Huuhtele kesäkurpitsat ja poista niistä kannat.
- Leikkaa pituussuunnassa ohuiksi viipaleiksi. Voitele viipaleet ohuelti öljyllä ja grillaa ne kauniin värisiksi joko grillissä tai parilapannussa.
- Nosta grillatut kesäkurpitsaviipaleet laakealle vadille.
- Sekoita sitruunan kuori, mehu, SteviaSweet Crystal, suola ja oliiviöljy keskenään.
- Sivele marinadi kesäkurpitsojen pintaan ja anna maustua huoneenlämmössä noin 15–30 minuuttia.
- Lisää ricottanokareita, tuoretta minttua ja rouhittuja saksanpähkinöitä juuri ennen tarjoilua.
Ravintoarvot per annos
153 |
kcal |
642 |
kJ |
4 |
Proteiinia g |
1 |
Hiilihydraatit g |
15 |
Rasvaa g |
10 |
Säästetyt kcal sokerista |