Hasselpähkinäinen joulukeksi

Hasselpähkinäinen joulukeksi
15 min.
88 kcal
SteviaSweet Jauhe



Ainekset 32 annosta

200 g voita
1 1/2 dl SteviaSweet Jauhe
1 kananmuna
3 dl vehnäjauhoja
1/2 dl hasselpähkinäjauhetta
1 tl leivinjauhetta
1 1/2 tl jauhettua kanelia
1/4 tl jauhettua inkivääriä
1/4 tl jauhettua neilikkaa

Tarjoiluun
32 hasselpähkinää
Takaisin

Valtismus 

Vaahdota pehmeä rasva vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöinen kananmuna hyvin vatkaten. Sekoita jauhot, hasselpähkinäjauhe, leivinjauhe ja mausteet keskenään ja kääntele varovasti taikinaan. Anna taikinan levätä jääkaapissa noin 30 minuuttia.

Laita uuni kuumenemaan 175 °C.

Muotoile taikinasta kaksi tankoa. Jaa molemmat tangot 16 tasakokoiseen palaan. Pyöritä palat palloiksi. Laita pikkuleivät pellille leivinpaperin päälle ja litistä niitä hieman. Paina pikkuleipien keskelle kokonainen hasselpähkinä.

Paista uunin keskitasolla noin 12-15 minuuttia.

Ravintoarvot per annos

88 kcal
372 kJ
1.5 Proteiinia g
5 Hiilihydraatit g
7 Rasvaa g