Höylätty parsasalaatti sokeriton

Höylätty parsasalaatti sokeriton
10 min.
242 kcal
SteviaSweet Jauhe



Ainekset 4 annosta

4 kananmunaa
250 g vihreää parsaa
100 g kurkkua
50 g kevätsipulia
100 g pakasteherneitä
100 g valmista salaattisekoitusta

Yrttikastike
1/2 limen mehu
1/2 dl rypsiöljyä
1/4 tl suolaa
  mustapippuria
2 tl SteviaSweet Jauhe
1 valkosipulin kynsi
10 g mintun ja basilikan lehtiä

Tarjoiluun
  parmesaanijuustoa
Takaisin

Valmistus sokeriton  

 
  1. Keitä kananmunia 8-10 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja halkaise munat. Napsauta parsoista puumaiset tyvet pois. Huuhtele parsat ja suikaloi pitkittäin kuorimaveitsellä. Leikkaa kurkku ohuiksi lastuiksi ja kevätsipuli renkaiksi. Ota herneet sulamaan.
  2. Purista limen mehu kulhoon. Lisää öljy, suola, mustapippuri ja SteviaSweet Jauhe. Viipaloi valkosipulin kynsi mukaan. Nypi yrteistä lehdet, hienonna ja lisää kastikkeeseen.
  3. Sekoita yrttikastike parsalastujen joukkoon. Yhdistä kaikki salaatin ainekset isoon tarjoilukulhoon ja ripottele pinnalle parmesaanijuustoa.

Ravintoarvot per annos

242 kcal
1015 kJ
10.5 Proteiinia g
8.5 Hiilihydraatit g
18.5 Rasvaa g
5 Säästetyt kcal sokerista