Höylätty parsasalaatti sokeriton
10 min.
242 kcal
SteviaSweet Jauhe
Ainekset 4 annosta
4 |
kananmunaa |
250 g |
vihreää parsaa |
100 g |
kurkkua |
50 g |
kevätsipulia |
100 g |
pakasteherneitä |
100 g |
valmista salaattisekoitusta |
Yrttikastike
1/2 |
limen mehu |
1/2 dl |
rypsiöljyä |
1/4 tl |
suolaa |
|
mustapippuria |
2 tl |
SteviaSweet Jauhe |
1 |
valkosipulin kynsi |
10 g |
mintun ja basilikan lehtiä |
Tarjoiluun
Takaisin
Valmistus sokeriton
- Keitä kananmunia 8-10 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja halkaise munat. Napsauta parsoista puumaiset tyvet pois. Huuhtele parsat ja suikaloi pitkittäin kuorimaveitsellä. Leikkaa kurkku ohuiksi lastuiksi ja kevätsipuli renkaiksi. Ota herneet sulamaan.
- Purista limen mehu kulhoon. Lisää öljy, suola, mustapippuri ja SteviaSweet Jauhe. Viipaloi valkosipulin kynsi mukaan. Nypi yrteistä lehdet, hienonna ja lisää kastikkeeseen.
- Sekoita yrttikastike parsalastujen joukkoon. Yhdistä kaikki salaatin ainekset isoon tarjoilukulhoon ja ripottele pinnalle parmesaanijuustoa.
Ravintoarvot per annos
242 |
kcal |
1015 |
kJ |
10.5 |
Proteiinia g |
8.5 |
Hiilihydraatit g |
18.5 |
Rasvaa g |
5 |
Säästetyt kcal sokerista |