Itse tehty myslipatukka (vegaaninen)

Itse tehty myslipatukka (vegaaninen)
15 min.
121 kcal
SteviaSweet Neste



Ainekset 8 annosta

50 g makeuttamatonta maapähkinävoita
2 dl kaurahiutaleita
1 kypsä banaani
1 tl SteviaSweet Neste
1/2 tl jauhettua vaniljaa
50 g kurpitsansiemeniä
Takaisin

Valmistus 


Laita maapähkinävoi, puolet kaurahiutaleista, banaani, SteviaSweet Neste ja vanilja monitoimikoneen kulhoon. Jauha seos tasaiseksi. Jos seos jää kuivaksi, voit lisätä joukkoon hiukan kylmää vettä. Kaada tahna sekoituskulhoon ja lisää kurpitsansiemenet sekä loput kaurahiutaleet massan joukkoon. Painele seos leivinpaperin päälle vuokaan ja anna jähmettyä jääkaapissa noin tunnin ajan.
 
Leikkaa levy tangoiksi ja säilytä kylmässä.
Ravintoarvot per annos
121 kcal
508 kJ
5 g Proteiinia
11 g Hiilihydraatit
6 g Rasvaa