Jauhoton suklaakakku

Jauhoton suklaakakku
45 min.
452 kcal
SteviaSweet Jauhe



Ainekset 6 - 8 annosta

200 g tummaa (sokeritonta) suklaata
200 g voita
4 kananmunaa
1 dl mantelijauhoa
2 dl SteviaSweet Jauhe
1/2 appelsiinin raastettu kuori

Tarjoiluun
1 dl kermaa
1/2 TL jauhettua vaniljaa
  kaakaojauhetta
Takaisin

Valmistus 


Laita uuni kuumenemaan 200 °C.

Pilko voi ja suklaa kulhoon ja sulata ne miedolla teholla mikrossa. Lisää massaan kananmunat, mantelijauho, makeutusaine ja appelsiinin raastettu kuori. Sekoita taikina tasaiseksi.

Vuoraa irtopohjavuoan (20 - 22 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat voilla. Kaada taikina vuokaan ja paista 25-30 minuuttia. Anna kakun jäähtyä.

Koristele kakku juuri ennen tarjoilua. Vatkaa vaniljalla maustettu kerma vaahdoksi ja levitä kakun pinnalle. Ripottele päälle kaakaojauhetta.

 
Ravintoarvot per annos
452 kcal
1897 kJ
8 g Proteiinia
15 g Hiilihydraatit
40.5 g Rasvaa