Jugurttipannacotta ja vesimeloni-mansikkasalaattia

Jugurttipannacotta ja vesimeloni-mansikkasalaattia
20 min.
174 kcal
SteviaSweet Crystal



Ainekset 4 annosta

Pannacotta
1 dl kermaa (38%)
2 dl maitoa
40 g SteviaSweet Crystal
2 liivatelehteä
200 g turkkilaista jugurttia (10%)

Vesimeloni-mansikkasalaatti
100 g vesimelonia
1 tl SteviaSweet Crystal
100 g tuoreita mansikoita
10 isoa mintunlehteä
Takaisin

Valmistus


Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Kiehauta kerma, maito ja SteviaSweet Crystal. Purista liivatelehdet kuivaksi ja lisää kuuman nesteen joukkoon. Anna jäähtyä 10 minuuttia. Yhdistä maitoseos jugurtin kanssa. Sekoita tasaiseksi ja annostele tarjoilumaljoihin tai laseihin. Peitä kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia tai yön yli.
 
Valmista vesimeloni-mansikkasalaatti juuri ennen tarjoilua. Poista melonista kuori ja mansikoista kannat. Leikkaa molemmat pieniksi, kauniiksi paloiksi. Hienonna minttu ja lisää salaatin joukkoon yhdessä SteviaSweet Crystalin kanssa. Annostele salaatti annosmaljoihin pannacotan pinnalle.

Ravintoarvot per annos

174 kcal
731 kJ
6 Proteiinia g
9.5 Hiilihydraatit g
13 Rasvaa g