Linssibolognese sokeriton (vegaaninen)

Linssibolognese sokeriton (vegaaninen)
15 Min.
486 kcal
SteviaSweet Neste



Ainekset 4 annosta

1 porkkana
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
100 g herkkusieniä
2 spsk oliiviöljyä
2 spsk tomaattipyreetä
3 spsk tummaa balsamietikkaa
3 dl kasvislientä
1 dåse kokonaisia säilyketomaatteja
1/4 ruukkua tuoretta timjamia hienonnettuna
20 dråber SteviaSweet Neste
100 g belugalinssejä huuhdeltuna
350 g täysjyväspagettia
  suolaa
Takaisin

Valmistus ilman sokeria

 
  1. Kuori porkkana, sipuli ja valkosipuli. Hienonna sipulit. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipuleita 5-10 minuuttia miedolla lämmöllä, kunnes ne ovat läpikuultavia. Raasta porkkana ja herkkusieni karkeaksi raasteeksi ja lisää ne kattilaan tomaattipyreen kera. Jatka kuullottamista vielä muutama minuutti.
  2. Lisää balsamietikka, säilyketomaatit, kasvisliemi, timjami sekä SteviaSweet Neste. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä ja kannella peitettynä noin 15 minuuttia. Lisää sitten linssit. Kypsennä vielä noin 30 minuuttia, kunnes linssit ovat pehmenneet. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.
  3. Kun linssit ovat melkein kypsiä, keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon. Tarjoile raastetun parmesaanijuuston, tuoreen basilikan ja rouhitun mustapippurin kera.

Ravintoarvot per annos

486 kcal
2043 kJ
20 Proteiinia g
82 Hiilihydraatit g
7 Rasvaa g
30 Säästetyt kcal sokerista