 
        Marjakreemillä täytetyt sitruunakrepit (vegaaninen)
Ravintoarvot per annos
149
              kcal
            626
              kj
            3.5
              Proteiinia
            14
              Hiilihydraatit
            8.5
              Rasva
            Valmistus
Sekoita kreppitaikinan ainekset yhteen. Raasta mukaan puolikaan sitruunan kuori. Kuumenna paistinpannu liedellä ja lisää nokare margariinia. Kaada pieni kauhallinen (1/2 dl) taikinaa pannulle. Paista, kunnes pinta näyttää kuivalta ja käännä kreppi veitsellä tai ohuella paistinlastalla ja paista hetki toiselta puolelta.
Paista koko taikina ja anna valmiiden kreppien jäähtyä huoneenlämmössä, kunnes täyte on valmis.
Sekoita SteviaSweet Crystal tuorejuuston joukkoon. Lisää raastettu sitruunan kuori ja puolet marjoista. Sekoita. Lusikoi täyte krepeille ja lisää loput marjat täytteen pinnalle. Kääri krepit rullalle ja nauti.
Ainekset 8 annosta
Kreppitaikina
| 1 dl | kaura-, soija- tai muuta kasvimaitoa | 
| 1/2 | sitruunan kuori raastettuna | 
| 1/2 tl | suolaa | 
| 1/2 rkl | SteviaSweet Crystal | 
| 2 dl | vehnäjauhoja | 
| 1 1/2 dl | kivennäisvettä | 
| 40 g | vegaanista margariinia paistamiseen | 
Täyte
| 150 g | vegaanista tuorejuustoa | 
| 1/2 | sitruunan kuori raastettuna | 
| 1 rkl | SteviaSweet Crystal | 
| 200 g | tuoreita marjoja | 
