Marjakreemillä täytetyt sitruunakrepit (vegaaninen)

Marjakreemillä täytetyt sitruunakrepit (vegaaninen)
60 min.
149 kcal
SteviaSweet Crystal



Ainekset 8 annosta

Kreppitaikina
1 dl kaura-, soija- tai muuta kasvimaitoa
1/2 sitruunan kuori raastettuna
1/2 tl suolaa
1/2 rkl SteviaSweet Crystal
2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 dl kivennäisvettä
40 g vegaanista margariinia paistamiseen

Täyte
150 g vegaanista tuorejuustoa
1/2 sitruunan kuori raastettuna
1 rkl SteviaSweet Crystal
200 g tuoreita marjoja
Takaisin

Valmistus


Sekoita kreppitaikinan ainekset yhteen. Raasta mukaan puolikaan sitruunan kuori. Kuumenna paistinpannu liedellä ja lisää nokare margariinia. Kaada pieni kauhallinen (1/2 dl) taikinaa pannulle. Paista, kunnes pinta näyttää kuivalta ja käännä kreppi veitsellä tai ohuella paistinlastalla ja paista hetki toiselta puolelta.
 
Paista koko taikina ja anna valmiiden kreppien jäähtyä huoneenlämmössä, kunnes täyte on valmis.
 
Sekoita SteviaSweet Crystal tuorejuuston joukkoon. Lisää raastettu sitruunan kuori ja puolet marjoista. Sekoita. Lusikoi täyte krepeille ja lisää loput marjat täytteen pinnalle. Kääri krepit rullalle ja nauti.
Ravintoarvot per annos
149 kcal
626 kJ
3.5 Proteiinia g
14 Hiilihydraatit g
8.5 Rasvaa g