Omenachutney (vegaaninen)

Omenachutney (vegaaninen)
15 min.
38 kcal
SteviaSweet Jauhe



Ainekset 14 annosta

450 g omenaa (hapan lajike)
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
1 rkl tuoretta inkivääriä
1 rkl rypsiöljyä
1/2 dl omenaviinietikkaa
2 dl SteviaSweet Jauhe
1/2 tl suolaa
1/2 tl kanelia
1 dl rusinoita
Takaisin

Valtismus 


Kuori omenat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipuli, valkosipulinkynnet ja inkivääri. Kuumenna rypsiöljy kattilassa. Kuullota sipulia, valkosipulia ja inkivääriä miedolla lämmöllä, kunnes sipuli on läpikuultavaa. Lisää omenakuutiot ja omenaviinietikka. Peitä kattila kannella ja kypsennä omenakuutioita 10-15 minuuttia välillä sekoittaen.

Kun omenat ovat pehmenneet, lisää SteviaSweet Jauhe, mausteet ja rusinat. Kiehauta seos.

Tarjoa jäähtyneenä liha- ja grilliruokien sekä juustojen lisukkeena.

Ravintoarvot per annos

38 kcal
162 kJ
0.5 Proteiinia g
7.5 Hiilihydraatit g
1 Rasvaa g