Passionhedelmä-mangomousse sokeriton
15 Min.
279 kcal
SteviaSweet Crystal
Ainekset 6 annosta
100 g |
mangososetta |
100 g |
täysjyvä Digestive-keksejä |
200 g |
rasvatonta kreikkalaista jugurttia |
200 g |
maustamatonta tuorejuustoa |
3 rkl |
SteviaSweet Crystal |
1/2 tl |
jauhettua vaniljaa |
2 |
passionhedelmää |
1 dl |
vispikermaa (38 %) |
Koristeluun
Takaisin
Valmistus ilman sokeria
- Pakasta 100 g mangososetta annoksina jääpalamuotissa 6 tuntia ennen jälkiruokien valmistusta tai edellisenä päivänä. Laita keksit pussiin ja murskaa ne hienoksi kauhalla tai kaulimella.
- Yhdistä jugurtti, tuorejuusto, SteviaSweet Crystal ja vanilja kulhossa. Sekoita ainekset tasaiseksi sähkövatkaimella. Halkaise passionhedelmät ja kaavi hedelmäliha tuorejuustomassan joukkoon. Lisää myös vispikerma. Vatkaa massaa, kunnes se kuohkeutuu hiukan. Laita pursotinpussiin.
- Jaa keksimurut kuuteen annoslasiin. Lisää jokaiseen yksi jäinen mangososekuutio jääpalamuotista. Pursota passionmousse lasiin niin, että mangokuutio peittyy kauttaaltaan. Laita lasit jääkaappiin noin tunniksi, jotta jäinen mangosose sulaa hiukan.
- Halkaise loput passionhedelmät ja kaavi hedelmäliha kulhoon. Lisää mangosose ja SteviaSweet Crystal. Sekoita tasaiseksi. Koristele moussen pinta seoksella juuri ennen tarjoilua.
Ravintoarvot per annos
279 |
kcal |
1174 |
kJ |
6.5 |
Proteiinia g |
18 |
Hiilihydraatit g |
20.5 |
Rasvaa g |
81 |
Säästetyt kcal sokerista |