Punaherukkaclafoutis ja vaniljalla maustettua ranskankermaa

Punaherukkaclafoutis ja vaniljalla maustettua ranskankermaa
35 min.
167 kcal
SteviaSweet Crystal



Ainekset 6 annosta

100 g punaherukoita
2 rkl vehnäjauhoja
1 dl (45 g) mantelijauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
1/2 dl (40 g) SteviaSweet Crystal
2 1/2 dl maitoa (1,5%)
2 kananmunaa
  (öljyä vuoan voitelemiseen)

Tarjoiluun
1 dl ranskankermaa (28%)
1 tl SteviaSweet Crystal
1/4 tl jauhettua vaniljaa
Takaisin

Valmistus 


Kuumenna uuni 200 °C.

Voitele annosvuoat öljyllä ja levitä punaherukat vuokiin. Jätä osa koristeeksi. Sekoita muut pannukakun ainekset taikinaksi ja kaada vuokiin punaherukoiden päälle.
Paista uunin keskitasolla noin 20 - 25 minuuttia. Anna jäähtyä hieman ennen tarjoilua.
 
Mausta ranskankerma SteviaSweet Crystalilla ja jauhetulla vaniljalla. Vatkaa kuohkeaksi ja annostele clafoutiksen pinnalle yhdessä punaherukoiden kanssa.


 
Ravintoarvot per annos
167 kcal
703 kJ
6.5 g Proteiinia
6 g Hiilihydraatit
13 g Rasvaa