Raparperi-kaurapaistos sokeriton

Raparperi-kaurapaistos sokeriton
15 min.
345 kcal
SteviaSweet Jauhe
 

Ainekset 4 annosta

250 g raparperia
1 iso päärynä
1 oksa tuoretta rosmariinia
1 dl SteviaSweet Jauhe
1 tl jauhettua kanelia
1/2 tl jauhettua vaniljaa

Muruseos
50 g voita
2 dl kaurahiutaleita
1 dl SteviaSweet Jauhe

Tarjoiluun
1/2 dl kermaa (38%)
50 g turkkilaista jogurttia
1/4 tl jauhettua vaniljaa
1 tl SteviaSweet Jauhe
Takaisin

Valmistus sokeriton 

 
  1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  2. Viipaloi raparperi noin puolen sentin viipaleiksi ja leikkaa päärynä kuutioiksi. Hienonna rosmariini. Sekoita raparperi, päärynä, SteviaSweet Jauhe ja mausteet keskenään ja kaada voideltuun uunivuokaan.
  3. Nypi pehmeä voi, kaurahiutaleet ja SteviaSweet Jauhe murumaiseksi seokseksi. Ripottele uunivuokaan raparperin päälle tasaisesti. Laita paistos uuniin ja kypsennä keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.
  4. Vatkaa kerma ja jogurtti mausteineen pehmeäksi vaahdoksi ja tarjoile lämpimän raparperi-kaurapaistoksen kera.

Ravintoarvot per annos

345 kcal
1448 kJ
8 Proteiinia g
35 Hiilihydraatit g
19 Rasvaa g
304 Säästetyt kcal sokerista