Raparperi-kaurapaistos sokeriton
15 min.
345 kcal
SteviaSweet Jauhe
Ainekset 4 annosta
250 g |
raparperia |
1 |
iso päärynä |
1 oksa |
tuoretta rosmariinia |
1 dl |
SteviaSweet Jauhe |
1 tl |
jauhettua kanelia |
1/2 tl |
jauhettua vaniljaa |
Muruseos
Tarjoiluun
1/2 dl |
kermaa (38%) |
50 g |
turkkilaista jogurttia |
1/4 tl |
jauhettua vaniljaa |
1 tl |
SteviaSweet Jauhe |
Takaisin
Valmistus sokeriton
- Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
- Viipaloi raparperi noin puolen sentin viipaleiksi ja leikkaa päärynä kuutioiksi. Hienonna rosmariini. Sekoita raparperi, päärynä, SteviaSweet Jauhe ja mausteet keskenään ja kaada voideltuun uunivuokaan.
- Nypi pehmeä voi, kaurahiutaleet ja SteviaSweet Jauhe murumaiseksi seokseksi. Ripottele uunivuokaan raparperin päälle tasaisesti. Laita paistos uuniin ja kypsennä keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.
- Vatkaa kerma ja jogurtti mausteineen pehmeäksi vaahdoksi ja tarjoile lämpimän raparperi-kaurapaistoksen kera.
Ravintoarvot per annos
345 |
kcal |
1448 |
kJ |
8 |
Proteiinia g |
35 |
Hiilihydraatit g |
19 |
Rasvaa g |
304 |
Säästetyt kcal sokerista |