Raperperimehu

Raperperimehu
5 min.
3 kcal
SteviaSweet Jauhe



Ainekset 4 annosta

500 g tuoretta raparperia
1 l vettä
1/2 tl jauhettua kardemummaa
1/2 dl SteviaSweet Jauhe
1 iso oksa tuoretta rosmariinia
Takaisin

Valmistus 


Huuhtele raparperit, mutta älä kuori. Paloittele noin 1 cm pituisiksi paloiksi. Kiehauta vesi, makeutusaine ja kardemumma. Lisää pilkotut raparperinpalat ja rosmariinin oksa ja anna kiehua kannella peitettynä noin 10 minuuttia. Ota pois liedeltä ja anna maustua vielä toiset 10 minuuttia. Siivilöi ja jäähdytä. Tarjoile kylmänä. Mehu säilyy jääkaapissa noin 3 - 5 päivää. Mehun voi myös pakastaa.

Ravintoarvot per annos

3 kcal
13 kJ
0 Proteiinia g
<1 Hiilihydraatit g
0 Rasvaa g