Saksanpähkinä-omenakuivakakku

Saksanpähkinä-omenakuivakakku
90 min.
160 kcal
SteviaSweet Jauhe



Ainekset 16 annosta

150 g voita
2 dl (200g) SteviaSweet Jauhe
3 kananmunaa
4 dl (260 g) vehnäjauhoja
2 tl. leivinjauhetta
1 tl kanelia
1/2 tl kardemummaa
150 g omenasosetta
25 g saksanpähkinöitä
  voita ja korppujauhoja kakkuvuoan jauhottamiseen
Takaisin

Valmistus


Laita uuni kuumenemaan 175 °C.

Voitele ja jauhota 1,5 litran kakkuvuoka. Rouhi saksanpähkinät hienoksi rouheeksi. Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja mausteet. Vaahdota voi ja SteviaSweet Jauhe. Lisää kananmunat yksitellen ja lopuksi kuivat aineet, pähkinärouhe ja omenasose. Nostele taikina vuokaan ja paista uunin keskitasolla noin 45 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä. Kumoa kakku hiukan jäähtyneenä.

 

Ravintoarvot per annos

160 kcal
671 kJ
3.5 Proteiinia g
14 Hiilihydraatit g
10 Rasvaa g