Saksanpähkinä-omenakuivakakku
90 min.
160 kcal
SteviaSweet Jauhe
Ainekset 16 annosta
150 g |
voita |
2 dl (200g) |
SteviaSweet Jauhe |
3 |
kananmunaa |
4 dl (260 g) |
vehnäjauhoja |
2 tl. |
leivinjauhetta |
1 tl |
kanelia |
1/2 tl |
kardemummaa |
150 g |
omenasosetta |
25 g |
saksanpähkinöitä |
|
voita ja korppujauhoja kakkuvuoan jauhottamiseen |
Katso kaikki reseptit
Valmistus
Laita uuni kuumenemaan 175 °C.
Voitele ja jauhota 1,5 litran kakkuvuoka. Rouhi saksanpähkinät hienoksi rouheeksi. Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja mausteet. Vaahdota voi ja
SteviaSweet Jauhe. Lisää kananmunat yksitellen ja lopuksi kuivat aineet, pähkinärouhe ja omenasose. Nostele taikina vuokaan ja paista uunin keskitasolla noin 45 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä. Kumoa kakku hiukan jäähtyneenä.
Ravintoarvot per annos
160 |
kcal |
671 |
kJ |
3.5 |
Proteiinia g |
14 |
Hiilihydraatit g |
10 |
Rasvaa g |