Täysjyväskonssit ja nopea mansikkahillo

30 min.
90 kcal
SteviaSweet Jauhe

Teeaika – skonsit ja mansikat ovat kesäisen raikas yhdistelmä, joka ei missään tapauksessa saa puuttua iltapäiväteeltäsi.

Ravintoarvot per annos

90
kcal
379
kj
3
Proteiinia
12
Hiilihydraatit
3.5
Rasva

Valmistus

Mittaa kuivat aineet kulhoon. Nypi margariini jauhoseoksen joukkoon. Lisää jugurtti ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Kumoa taikina leivinpaperin päälle. Jaa se kahteen osaan ja pyöritä kostein käsin tangoiksi. Leikkaa molemmat tangot 7 osaan ja siirrä skonssit leikkauspinta alaspäin leivinpaperilla peitetyn uunipellin päälle. Ripottele skonssien pinnalle hiukan täysjyvävehnäjauhoja. Paista 225 °C noin 12 minuuttia.

Valmista hillo sillä aikaa, kun skonssit ovat uunissa. Poista mansikoista kannat. Laita kolmasosa mansikoista ja SteviaSweet Jauhe sauvasekoittimen kulhoon tai muuhun pieneen astiaan ja soseuta tasaiseksi. Leikkaa loput mansikat kauniiksi paloiksi ja lisää soseen joukkoon.

Tarjoa skonssit lämpiminä pikahillon kera.

Takaisin

Ainekset 14 kappaletta

Skonssit

4 dl täysjyvävehnäjauhoja
2 rkl SteviaSweet Jauhe
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
50 g margariinia (60%)
2 dl rasvatonta jugurttia

Mansikkahillo

150 g tuoreita mansikoita
1 rkl SteviaSweet Jauhe

Käytetty tuote:

Takaisin