Vietnamilainen patonki sokeriton (vegaaninen)
15 min.
409 kcal
SteviaSweet Jauhe
Ainekset 4 annosta
1 |
moniviljapatonki |
100 g |
hummusta |
400 g |
kukkakaalia |
1 1/2 tl |
chilitahnaa (sambal oelek) |
2 rkl |
rypsiöljyä |
1 rkl |
SteviaSweet Jauhe |
1/4 tl |
suolaa |
Pikkelöidyt kasvikset
150 g |
suikaloitua porkkanaa, valkokaalia ja punakaalia |
2 rkl |
riisiviinietikkaa |
2 rkl |
kylmää vettä |
1 rkl |
SteviaSweet Jauhe |
1/4 tl |
suolaa |
Tarjoiluun
|
Tuoretta korianteria |
|
Limen mehua |
Takaisin
Valmistus ilman sokeria
- Kuumenna uuni 225 °C.
- Leikkaa kukkakaali viipaleiksi tai irrottele nupuiksi. Sekoita chilitahna, rypsiöljy, SteviaSweet Jauhe ja suola keskenään. Mausta kukkakaali seoksella ja kaada uunivuokaan. Paahda kukkakaalia uunin ylätasolla (tai grillivastuksen alla) 10-15 minuuttia.
- Sekoita suikaloidut kasvikset, riisiviinietikka, vesi, SteviaSweet Jauhe ja suola keskenään.
- Leikkaa patonki neljään osaan ja halkaise palat pituussuunnassa. Voitele palat hummuksella ja täytä pikkelöidyillä kasviksilla ja kukkakaalilla. Tarjoile tuoreen korianterin ja limen mehun kanssa.
Ravintoarvot per annos
409 |
kcal |
1719 |
kJ |
12 |
Proteiinia g |
50 |
Hiilihydraatit g |
17.5 |
Rasvaa g |
61 |
Säästetyt kcal sokerista |