Vietnamilainen patonki sokeriton (vegaaninen)

Vietnamilainen patonki sokeriton (vegaaninen)
15 min.
409 kcal
SteviaSweet Jauhe



Ainekset 4 annosta

1 moniviljapatonki
100 g hummusta
400 g kukkakaalia
1 1/2 tl chilitahnaa (sambal oelek)
2 rkl rypsiöljyä
1 rkl SteviaSweet Jauhe
1/4 tl suolaa

Pikkelöidyt kasvikset
150 g suikaloitua porkkanaa, valkokaalia ja punakaalia
2 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl kylmää vettä
1 rkl SteviaSweet Jauhe
1/4 tl suolaa

Tarjoiluun
  Tuoretta korianteria
  Limen mehua
Takaisin

Valmistus ilman sokeria

 
  1. Kuumenna uuni 225 °C.
  2. Leikkaa kukkakaali viipaleiksi tai irrottele nupuiksi. Sekoita chilitahna, rypsiöljy, SteviaSweet Jauhe ja suola keskenään. Mausta kukkakaali seoksella ja kaada uunivuokaan. Paahda kukkakaalia uunin ylätasolla (tai grillivastuksen alla) 10-15 minuuttia.
  3. Sekoita suikaloidut kasvikset, riisiviinietikka, vesi, SteviaSweet Jauhe ja suola keskenään.
  4. Leikkaa patonki neljään osaan ja halkaise palat pituussuunnassa. Voitele palat hummuksella ja täytä pikkelöidyillä kasviksilla ja kukkakaalilla. Tarjoile tuoreen korianterin ja limen mehun kanssa.

Ravintoarvot per annos

409 kcal
1719 kJ
12 Proteiinia g
50 Hiilihydraatit g
17.5 Rasvaa g
61 Säästetyt kcal sokerista