 
        Vietnamilainen patonki ilman sokeria (vegaani)
Vietnamilaiseen tapaan valmistettu patonkimme tuo väriä jokaiseen vegaaniseen reseptikokoelmaan: vastaa nälkääsi kekseliäästi hummuksella ja kukkakaalilla!
Ravintoarvot per annos
409
              kcal
            1719
              kj
            12
              Proteiinia
            50
              Hiilihydraatit
            17.5
              Rasva
            61
              Säästetyt kcal sokerista
            Valmistus ilman sokeria
- Kuumenna uuni 225 °C.
- Leikkaa kukkakaali viipaleiksi tai irrottele nupuiksi. Sekoita chilitahna, rypsiöljy, SteviaSweet Jauhe ja suola keskenään. Mausta kukkakaali seoksella ja kaada uunivuokaan. Paahda kukkakaalia uunin ylätasolla (tai grillivastuksen alla) 10-15 minuuttia.
- Sekoita suikaloidut kasvikset, riisiviinietikka, vesi, SteviaSweet Jauhe ja suola keskenään.
- Leikkaa patonki neljään osaan ja halkaise palat pituussuunnassa. Voitele palat hummuksella ja täytä pikkelöidyillä kasviksilla ja kukkakaalilla. Tarjoile tuoreen korianterin ja limen mehun kanssa.
Ainekset 4 annosta
| 1 | moniviljapatonki | 
| 100 g | hummusta | 
| 400 g | kukkakaalia | 
| 1 1/2 tl | chilitahnaa (sambal oelek) | 
| 2 rkl | rypsiöljyä | 
| 1 rkl | SteviaSweet Jauhe | 
| 1/4 tl | suolaa | 
Pikkelöidyt kasvikset
| 150 g | suikaloitua porkkanaa, valkokaalia ja punakaalia | 
| 2 rkl | riisiviinietikkaa | 
| 2 rkl | kylmää vettä | 
| 1 rkl | SteviaSweet Jauhe | 
| 1/4 tl | suolaa | 
Tarjoiluun
| Tuoretta korianteria | |
| Limen mehua | 
