Banaanikuppikakut maapähkinäkuorrutteella
Leipomissamme banaanikuppikakuissa on maapähkinävoipäällyste ja Steviaa sokerin korvikkeena. ➤ mehevä ➤ kuohkea ➤ supermaukas
Ravintoarvot per annos
231
kcal
970
kj
7
Proteiinia
18.5
Hiilihydraatit
14
Rasva
39
Säästetyt kcal sokerista
Valmistus ilman sokeria
- Laita uuni lämpenemään 200 °C.
- Sekoita kananmunat, SteviaSweet Jauhe, rypsiöljy, jogurtti, soseutettu banaani ja sitruunakuoriraaste keskenään.
- Lisää kuivat aineet joukkoon ja sekoita taikina varovasti tasaiseksi, älä vaivaa liikaa.
- Jaa taikina muffinipellin voideltuihin syvennyksiin tai kartonkisiin muffinivuokiin.
- Paista uunin keskitasolla 15–18 minuuttia. Sekoita rahka, maapähkinävoi ja SteviaSweet Jauhe tasaiseksi. Levitä kuorrus rennosti muffinssien pintaan.
Ainekset 12 annosta
| 2 | kananmunaa |
| 1 dl | SteviaSweet Jauhe |
| 2 dl | rypsiöljyä |
| 2 dl | rasvatonta jogurttia |
| 150 g | kypsä banaani soseutettuna |
| 1/2 | sitruunan kuori raastettuna |
| 3 dl | vehnäjauhoja |
| 1 dl | kaurahiutaleita |
| 1 1/2 tl | ruokasoodaa |
| 1/4 tl | suolaa |
Kuorrutus
| 100 g | maitorahkaa |
| 100 g | maapähkinävoita |
| 1 rkl | SteviaSweet Jauhe |
