Granaattiomena ja briejuustocrostinit

20 min.
136 kcal
SteviaSweet Crystal

Vaihtelua crostini-leipiin: Brie-juusto ja granaattiomena sopivat täydellisesti täysjyväpatongin seuraksi. Lisää päälle vielä ripaus tuoretta timjamia.

Ravintoarvot per annos

136
kcal
573
kj
7.5
Proteiinia
12.5
Hiilihydraatit
6.5
Rasva

Halkaise yksi granaattiomena ja purista siitä mehu kattilaan. Lisää tarvittaessa vettä niin, että mehua on 1 desilitra (100g). Lisää liivatejauhe ja SteviaSweet Crystal kattilaan ja kiehauta seos.
 
Leikkaa toisen granaattiomenan molemmista päistä pieni pala pois, jotta saat vaaleiden kalvojen muodostamat lohkot näkyviin (kuin appelsiinissa). Leikkaa hedelmä lohkoiksi kalvojen kohdalta. Ota suuri kulho ja irrottele siemenet lohkoista. Kaada kiehautettu granaattiomenamehu siementen päälle ja jäähdytä seosta jääkaapissa tai pakastimessa, kunnes se hyytyy hillomaiseksi.
 
Viipaloi patonki ja levitä viipaleet pellille. Paahda uunissa 225 °C 5-10 minuuttia. Viipaloi juusto. Laita paahdettujen patonkiviipaleiden päälle juustoa ja granaattiomenahyytelöä. Koristele leivät tuoreella timjamilla.

Takaisin

Crostini

8 siivua täysjyväpatonkia
200 g briejuustoa
  tuoretta timjamia

Granaattiomenahyytelö

2 granaattiomenaa
1 rkl SteviaSweet Crystal
1/2 tl liivatejauhetta
Takaisin