Itse tehty myslipatukka (vegaaninen)

15 min.
121 kcal
SteviaSweet Neste

50 g makeuttamatonta maapähkinävoita
2 dl kaurahiutaleita
1 kypsä banaani
1 tl SteviaSweet Neste
1/2 tl jauhettua vaniljaa
50 g kurpitsansiemeniä
Takaisin

Laita maapähkinävoi, puolet kaurahiutaleista, banaani, SteviaSweet Neste ja vanilja monitoimikoneen kulhoon. Jauha seos tasaiseksi. Jos seos jää kuivaksi, voit lisätä joukkoon hiukan kylmää vettä. Kaada tahna sekoituskulhoon ja lisää kurpitsansiemenet sekä loput kaurahiutaleet massan joukkoon. Painele seos leivinpaperin päälle vuokaan ja anna jähmettyä jääkaapissa noin tunnin ajan.
 
Leikkaa levy tangoiksi ja säilytä kylmässä.

Ravintoarvot per annos

121 kcal
508 kJ
5 Proteiinia g
11 Hiilihydraatit g
6 Rasvaa g