Itse tehty suklaalevy (vegaaninen)
Itse tehtyä suklaata, jossa vaniljaa, marjoja, hasselpähkinöitä, pistaaseja ja merisuolaa: vegaaninen ✓ sokeriton ✓ yksin sinun ✓
Ravintoarvot per annos
1503
kcal
6312
kj
24.5
Proteiinia
23.5
Hiilihydraatit
158.5
Rasva
122
Säästetyt kcal sokerista
Valmistus ilman sokeria
- Vuoraa irtopohjavuoan (Ø20 cm) pohja leivinpaperilla.
- Sulata kaakaovoi miedolla lämmöllä kattilassa.
- Lisää joukkoon kaakaojauhe, SteviaSweet Neste, jauhettu vanilja ja suola. Sekoita tasaiseksi.
- Rouhi pistaasit ja lisää hasselpähkinänrouheen kanssa kaakaovoin joukkoon.
- Kaada suklaamassa vuokaan ja ripottele pakastekuivatut marjat pinnalle.
- Anna jähmettyä viileässä, noin +15 asteessa. Jääkaapissa suklaa harmaantuu. Säilytä viileässä.
Ainekset 1 annos
100 g | kaakaovoita |
1/2 dl | sokeritonta kaakaojauhetta |
1 tl | SteviaSweet Neste |
1/2 tl | jauhettua vaniljaa |
ripaus merisuolaa | |
1 dl | hasselpähkinärouhetta |
3/4 dl | pistaasipähkinöitä |
2 rkl | pakastekuivattuja marjoja (esim. vadelma) |