Jauhoton suklaakakku

45 min.
452 kcal
SteviaSweet Jauhe

Hae inspiraatiota herkullisista, sokerittomista SteviaSweet resepteistämme. Nauti elämästä ja lempiruuistasi ilman lisäkaloreita!

Ravintoarvot per annos

452
kcal
1897
kj
8
Proteiinia
15
Hiilihydraatit
40.5
Rasva

Laita uuni kuumenemaan 200 °C.

Pilko voi ja suklaa kulhoon ja sulata ne miedolla teholla mikrossa. Lisää massaan kananmunat, mantelijauho, makeutusaine ja appelsiinin raastettu kuori. Sekoita taikina tasaiseksi.

Vuoraa irtopohjavuoan (20 – 22 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat voilla. Kaada taikina vuokaan ja paista 25-30 minuuttia. Anna kakun jäähtyä.

Koristele kakku juuri ennen tarjoilua. Vatkaa vaniljalla maustettu kerma vaahdoksi ja levitä kakun pinnalle. Ripottele päälle kaakaojauhetta.

 

Takaisin

200 g tummaa (sokeritonta) suklaata
200 g voita
4 kananmunaa
1 dl mantelijauhoa
2 dl SteviaSweet Jauhe
1/2 appelsiinin raastettu kuori

Tarjoiluun

1 dl kermaa
1/2 TL jauhettua vaniljaa
  kaakaojauhetta
Takaisin