Jauhoton suklaakakku

200 g | tummaa (sokeritonta) suklaata |
200 g | voita |
4 | kananmunaa |
1 dl | mantelijauhoa |
2 dl | SteviaSweet Jauhe |
1/2 | appelsiinin raastettu kuori |
Tarjoiluun
1 dl | kermaa |
1/2 TL | jauhettua vaniljaa |
kaakaojauhetta |
Laita uuni kuumenemaan 200 °C.
Pilko voi ja suklaa kulhoon ja sulata ne miedolla teholla mikrossa. Lisää massaan kananmunat, mantelijauho, makeutusaine ja appelsiinin raastettu kuori. Sekoita taikina tasaiseksi.
Vuoraa irtopohjavuoan (20 – 22 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat voilla. Kaada taikina vuokaan ja paista 25-30 minuuttia. Anna kakun jäähtyä.
Koristele kakku juuri ennen tarjoilua. Vatkaa vaniljalla maustettu kerma vaahdoksi ja levitä kakun pinnalle. Ripottele päälle kaakaojauhetta.
Ravintoarvot per annos
452 | kcal |
1897 | kJ |
8 | Proteiinia g |
15 | Hiilihydraatit g |
40.5 | Rasvaa g |