
Jauhoton suklaakakku
Hae inspiraatiota herkullisista, sokerittomista SteviaSweet resepteistämme. Nauti elämästä ja lempiruuistasi ilman lisäkaloreita!
Ravintoarvot per annos
452
kcal
1897
kj
8
Proteiinia
15
Hiilihydraatit
40.5
Rasva
Valmistus
Laita uuni kuumenemaan 200 °C.
Pilko voi ja suklaa kulhoon ja sulata ne miedolla teholla mikrossa. Lisää massaan kananmunat, mantelijauho, makeutusaine ja appelsiinin raastettu kuori. Sekoita taikina tasaiseksi.
Vuoraa irtopohjavuoan (20 – 22 cm) pohja leivinpaperilla ja voitele reunat voilla. Kaada taikina vuokaan ja paista 25-30 minuuttia. Anna kakun jäähtyä.
Koristele kakku juuri ennen tarjoilua. Vatkaa vaniljalla maustettu kerma vaahdoksi ja levitä kakun pinnalle. Ripottele päälle kaakaojauhetta.
Ainekset 6 - 8 annosta
200 g | tummaa (sokeritonta) suklaata |
200 g | voita |
4 | kananmunaa |
1 dl | mantelijauhoa |
2 dl | SteviaSweet Jauhe |
1/2 | appelsiinin raastettu kuori |
Tarjoiluun
1 dl | kermaa |
1/2 TL | jauhettua vaniljaa |
kaakaojauhetta |