
Jugurttipannacotta ja vesimeloni-mansikkasalaattia
Vesimeloni ja mansikat ovat lyömätön yhdistelmä, ja nyt ne liittyvät vielä herkulliseen jogurttipannacottaan – siinäpä virkistävä kruunaus aterialle.
Ravintoarvot per annos
Valmistus
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Kiehauta kerma, maito ja SteviaSweet Crystal. Purista liivatelehdet kuivaksi ja lisää kuuman nesteen joukkoon. Anna jäähtyä 10 minuuttia. Yhdistä maitoseos jugurtin kanssa. Sekoita tasaiseksi ja annostele tarjoilumaljoihin tai laseihin. Peitä kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia tai yön yli.
Valmista vesimeloni-mansikkasalaatti juuri ennen tarjoilua. Poista melonista kuori ja mansikoista kannat. Leikkaa molemmat pieniksi, kauniiksi paloiksi. Hienonna minttu ja lisää salaatin joukkoon yhdessä SteviaSweet Crystalin kanssa. Annostele salaatti annosmaljoihin pannacotan pinnalle.
Ainekset 4 annosta
Pannacotta
1 dl | kermaa (38%) |
2 dl | maitoa |
40 g | SteviaSweet Crystal |
2 | liivatelehteä |
200 g | turkkilaista jugurttia (10%) |
Vesimeloni-mansikkasalaatti
100 g | vesimelonia |
1 tl | SteviaSweet Crystal |
100 g | tuoreita mansikoita |
10 | isoa mintunlehteä |