Mango-passiohedelmämousse ja kauracrumblea

Jogurttimousse
1 dl | kermaa 38 % |
2 rkl | SteviaSweet Jauhe |
1/4 tl | jauhettua vaniljaa |
1 1/2 dl | turkkilaista jogurttia |
Kauracrumble
2 rkl | mantelirouhetta |
1/2 dl | kaurahiutaleita |
1/2 rkl | rypsiöljyä |
1/2 rkl | SteviaSweet Jauhe |
1/4 tl | jauhettua vaniljaa |
Tarjoiluun
2 | passiohedelmää |
200 g | mangoa |
Aloita crumblesta. Mittaa ainekset paistinpannuun ja paahda koko ajan sekoittaen, kunnes mantelit ja kaurahiutaleet ovat hiukan rapeutuneet ja ruskistuneet.
Halkaise passiohedelmät ja kaavi hedelmäliha ulos. Leikkaa mangosta muutama viipale koristeeksi ja kuutio loppu pieniksi paloiksi.
Vaahdota kerma, SteviaSweet Jauhe ja vanilja. Lisää jogurtti ja mangokuutiot ja sekoita tasaiseksi. Annostele mousse pieniin annosmaljoihin tai laseihin ja koristele pinta passiohedelmällä, kauracrumblella ja mangolla. Nauti heti.
Ravintoarvot per annos
215 | kcal |
903 | kJ |
4.5 | Proteiinia g |
17 | Hiilihydraatit g |
14.5 | Rasvaa g |