Mango-passiohedelmämousse ja kauracrumblea

15 min.
215 kcal
SteviaSweet Jauhe

Jogurttimousse

1 dl kermaa 38 %
2 rkl SteviaSweet Jauhe
1/4 tl jauhettua vaniljaa
1 1/2 dl turkkilaista jogurttia

Kauracrumble

2 rkl mantelirouhetta
1/2 dl kaurahiutaleita
1/2 rkl rypsiöljyä
1/2 rkl SteviaSweet Jauhe
1/4 tl jauhettua vaniljaa

Tarjoiluun

2   passiohedelmää
200 g mangoa
Takaisin

Aloita crumblesta. Mittaa ainekset paistinpannuun ja paahda koko ajan sekoittaen, kunnes mantelit ja kaurahiutaleet ovat hiukan rapeutuneet ja ruskistuneet.

Halkaise passiohedelmät ja kaavi hedelmäliha ulos. Leikkaa mangosta muutama viipale koristeeksi ja kuutio loppu pieniksi paloiksi.

Vaahdota kerma, SteviaSweet Jauhe ja vanilja. Lisää jogurtti ja mangokuutiot ja sekoita tasaiseksi. Annostele mousse pieniin annosmaljoihin tai laseihin ja koristele pinta passiohedelmällä, kauracrumblella ja mangolla. Nauti heti.

Ravintoarvot per annos

215 kcal
903 kJ
4.5 Proteiinia g
17 Hiilihydraatit g
14.5 Rasvaa g