Mango-passiohedelmämousse ja kauracrumblea

15 min.
215 kcal
SteviaSweet Jauhe

Etsitkö jälkiruokaa, joka on samalla hedelmäinen, kermainen ja rapea? Kokeile mousseamme, jossa on mangoa, passiohedelmää ja kaurahiutalemurua!

Ravintoarvot per annos

215
kcal
903
kj
4.5
Proteiinia
17
Hiilihydraatit
14.5
Rasva

Valmistus ilman sokeria

  1. Aloita crumblesta. Mittaa ainekset paistinpannuun ja paahda koko ajan sekoittaen, kunnes mantelit ja kaurahiutaleet ovat hiukan rapeutuneet ja ruskistuneet.
  2. Halkaise passiohedelmät ja kaavi hedelmäliha ulos. Leikkaa mangosta muutama viipale koristeeksi ja kuutio loppu pieniksi paloiksi.
  3. Vaahdota kerma, SteviaSweet Jauhe ja vanilja. Lisää jogurtti ja mangokuutiot ja sekoita tasaiseksi. Annostele mousse pieniin annosmaljoihin tai laseihin ja koristele pinta passiohedelmällä, kauracrumblella ja mangolla. Nauti heti.

Ainekset 20 annosta

Jogurttimousse

1 dl kermaa 38 %
2 rkl SteviaSweet Jauhe
1/4 tl jauhettua vaniljaa
1 1/2 dl turkkilaista jogurttia

Kauracrumble

2 rkl mantelirouhetta
1/2 dl kaurahiutaleita
1/2 rkl rypsiöljyä
1/2 rkl SteviaSweet Jauhe
1/4 tl jauhettua vaniljaa

Tarjoiluun

2 passiohedelmää
200 g mangoa

Käytetty tuote: