Marjakreemillä täytetyt sitruunakrepit (vegaaninen)
Ravintoarvot per annos
149
kcal
626
kj
3.5
Proteiinia
14
Hiilihydraatit
8.5
Rasva
Valmistus
Sekoita kreppitaikinan ainekset yhteen. Raasta mukaan puolikaan sitruunan kuori. Kuumenna paistinpannu liedellä ja lisää nokare margariinia. Kaada pieni kauhallinen (1/2 dl) taikinaa pannulle. Paista, kunnes pinta näyttää kuivalta ja käännä kreppi veitsellä tai ohuella paistinlastalla ja paista hetki toiselta puolelta.
Paista koko taikina ja anna valmiiden kreppien jäähtyä huoneenlämmössä, kunnes täyte on valmis.
Sekoita SteviaSweet Crystal tuorejuuston joukkoon. Lisää raastettu sitruunan kuori ja puolet marjoista. Sekoita. Lusikoi täyte krepeille ja lisää loput marjat täytteen pinnalle. Kääri krepit rullalle ja nauti.
Ainekset 8 annosta
Kreppitaikina
1 dl | kaura-, soija- tai muuta kasvimaitoa |
1/2 | sitruunan kuori raastettuna |
1/2 tl | suolaa |
1/2 rkl | SteviaSweet Crystal |
2 dl | vehnäjauhoja |
1 1/2 dl | kivennäisvettä |
40 g | vegaanista margariinia paistamiseen |
Täyte
150 g | vegaanista tuorejuustoa |
1/2 | sitruunan kuori raastettuna |
1 rkl | SteviaSweet Crystal |
200 g | tuoreita marjoja |