Marmoroitu karpalojuustokakku
Käytitpä valkoista pöytäliinaa tai pelkkää puutarhapöytää, mehukas marmorijuustokakku tuorejuustolla, keksipohjalla ja puolukoilla makeuttaa kahvihetkesi.
Ravintoarvot per annos
Valmistus
Laita uuni kuumenemaan 150 °C.
Hienonna keksit monitoimikoneessa tai muovipussissa kaulimella. Sulata voi ja sekoita keksimurujen joukkoon. Painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan (Ø 20 cm) pohjalle. Ripottele puolet täytteen karpaloista pohjan päälle.
Sekoita tuorejuusto, kananmunat ja SteviaSweet Jauhe keskenään sähkövatkaimella. Sekoita loput karpalot massaan varovasti. Kaada seos vuokaan.
Soseuta koristeluun tarkoitetut karpalot SteviaSweet Jauheen kanssa sauvasekoittimella. Lusikoi sose kakun pinnalle ja kuvioi pinta veitsen kärjellä.
Paista kakkua uunin keskitasolla noin 50-60 minuuttia. Jäähdytä kakku ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti. Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.
Ainekset 10 annosta
Pohja
150 g | sokerittomia digestive-keksejä |
75 g | voita |
Täyte
600 g | maustamatonta tuorejuustoa |
3 | kananmunaa |
1 1/2 dl | SteviaSweet Jauhe |
1 dl | karpaloita |
Koristeluun
1 dl | karpaloita |
1 rkl | SteviaSweet Jauhe |