Marmoroitu karpalojuustokakku

15 min.
353 kcal
SteviaSweet Jauhe

Pohja

150 g sokerittomia digestive-keksejä
75 g voita

Täyte

600 g maustamatonta tuorejuustoa
3 kananmunaa
1 1/2 dl SteviaSweet Jauhe
1 dl karpaloita

Koristeluun

1 dl karpaloita
1 rkl  SteviaSweet Jauhe
Takaisin

Laita uuni kuumenemaan 150 °C.

Hienonna keksit monitoimikoneessa tai muovipussissa kaulimella. Sulata voi ja sekoita keksimurujen joukkoon. Painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan (Ø 20 cm) pohjalle. Ripottele puolet täytteen karpaloista pohjan päälle.
 
Sekoita tuorejuusto, kananmunat ja SteviaSweet Jauhe keskenään sähkövatkaimella. Sekoita loput karpalot massaan varovasti. Kaada seos vuokaan.
 
Soseuta koristeluun tarkoitetut karpalot SteviaSweet Jauheen kanssa sauvasekoittimella. Lusikoi sose kakun pinnalle ja kuvioi pinta veitsen kärjellä.
 
Paista kakkua uunin keskitasolla noin 50-60 minuuttia. Jäähdytä kakku ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti. Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Ravintoarvot per annos

353 kcal
1483 kJ
8 Proteiinia g
13 Hiilihydraatit g
30 Rasvaa g