Paahdettua nektariinia ja vaniljalla maustettua tuorejuustoa

4 kpl | kiinteitä nektariineja tai persikoita |
50 g | voita |
3 tl | jauhettua kanelia |
1 tl | jauhettua inkivääriä |
1/2 dl |
Tarjoiluun
200g | tuorejuustoa |
1/2 dl | kuohukermaa |
1/2 tl | jauhettua vaniljaa |
1 tl | |
Tuoretta minttua |
Vaahdota tuorejuusto pehmeäksi ja lisää joukkoon vanilja, makeutusaine ja kerma. Vatkaa, kunnes seos kuohkeutuu. Laita tuorejuustokreemi jääkappiin odottamaan.
Puolita nektariinit ja poista kivi. Sulata voi paistinpannulla. Lisää makeutusaine ja mausteet ja anna kiehahtaa. Asettele nektariinit kuumaan seokseen leikkauspinta alaspäin ja anna niiden paahtua noin 5 minuuttia. Käännä nektariinit ja paahda vielä hetki.
Annostele hedelmät tarjoiluastioihin tuorejuustokreemin kera ja koristele tuoreella mintulla. Tarjoile heti.
Ravintoarvot per annos
358 | kcal |
1504 | kJ |
5.5 | Proteiinia g |
15 | Hiilihydraatit g |
31 | Rasvaa g |