Passionhedelmä-mangomousse

15 Min.
279 kcal
SteviaSweet Crystal

Tämä passionhedelmä-mangomousse on suussa sulava nautinto - sokerin korvikkeena käytämme SteviaSweet Crystalia.

Ravintoarvot per annos

279
kcal
1174
kj
6.5
Proteiinia
18
Hiilihydraatit
20.5
Rasva
81
Säästetyt kcal sokerista

 

  1. Pakasta 100 g mangososetta annoksina jääpalamuotissa 6 tuntia ennen jälkiruokien valmistusta tai edellisenä päivänä. Laita keksit pussiin ja murskaa ne hienoksi kauhalla tai kaulimella.
  2. Yhdistä jugurtti, tuorejuusto, SteviaSweet Crystal ja vanilja kulhossa. Sekoita ainekset tasaiseksi sähkövatkaimella. Halkaise passionhedelmät ja kaavi hedelmäliha tuorejuustomassan joukkoon. Lisää myös vispikerma. Vatkaa massaa, kunnes se kuohkeutuu hiukan. Laita pursotinpussiin.
  3. Jaa keksimurut kuuteen annoslasiin. Lisää jokaiseen yksi jäinen mangososekuutio jääpalamuotista. Pursota passionmousse lasiin niin, että mangokuutio peittyy kauttaaltaan. Laita lasit jääkaappiin noin tunniksi, jotta jäinen mangosose sulaa hiukan.
  4. Halkaise loput passionhedelmät ja kaavi hedelmäliha kulhoon. Lisää mangosose ja SteviaSweet Crystal. Sekoita tasaiseksi. Koristele moussen pinta seoksella juuri ennen tarjoilua.
Takaisin

100 g mangososetta
100 g täysjyvä Digestive-keksejä
200 g rasvatonta kreikkalaista jugurttia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
3 rkl SteviaSweet Crystal
1/2 tl jauhettua vaniljaa
2 passionhedelmää
1 dl vispikermaa (38 %)

Koristeluun

3 passionhedelmää
50 g mangososetta
1 rkl SteviaSweet Crystal
Takaisin