
Passionhedelmä-mangomousse
Tämä passionhedelmä-mangomousse on suussa sulava nautinto - sokerin korvikkeena käytämme SteviaSweet Crystalia.
Ravintoarvot per annos
279
kcal
1174
kj
6.5
Proteiinia
18
Hiilihydraatit
20.5
Rasva
81
Säästetyt kcal sokerista
Valmistus ilman sokeria
- Pakasta 100 g mangososetta annoksina jääpalamuotissa 6 tuntia ennen jälkiruokien valmistusta tai edellisenä päivänä. Laita keksit pussiin ja murskaa ne hienoksi kauhalla tai kaulimella.
- Yhdistä jugurtti, tuorejuusto, SteviaSweet Crystal ja vanilja kulhossa. Sekoita ainekset tasaiseksi sähkövatkaimella. Halkaise passionhedelmät ja kaavi hedelmäliha tuorejuustomassan joukkoon. Lisää myös vispikerma. Vatkaa massaa, kunnes se kuohkeutuu hiukan. Laita pursotinpussiin.
- Jaa keksimurut kuuteen annoslasiin. Lisää jokaiseen yksi jäinen mangososekuutio jääpalamuotista. Pursota passionmousse lasiin niin, että mangokuutio peittyy kauttaaltaan. Laita lasit jääkaappiin noin tunniksi, jotta jäinen mangosose sulaa hiukan.
- Halkaise loput passionhedelmät ja kaavi hedelmäliha kulhoon. Lisää mangosose ja SteviaSweet Crystal. Sekoita tasaiseksi. Koristele moussen pinta seoksella juuri ennen tarjoilua.
Ainekset 6 annosta
100 g | mangososetta |
100 g | täysjyvä Digestive-keksejä |
200 g | rasvatonta kreikkalaista jugurttia |
200 g | maustamatonta tuorejuustoa |
3 rkl | SteviaSweet Crystal |
1/2 tl | jauhettua vaniljaa |
2 | passionhedelmää |
1 dl | vispikermaa (38 %) |
Koristeluun
3 | passionhedelmää |
50 g | mangososetta |
1 rkl | SteviaSweet Crystal |