Pistaasi-mustikkakeksit

150 g | suolatonta voita huoneenlämpöisenä |
7 g | SteviaSweet Jauhe |
2 TL | vaniljasokeria |
2 | kananmunaa |
100 g | kaurahiutaleita |
175 g | vehnäjauhoja |
50 g | pistaasipähkinöitä rouhittuna |
150 g | kuivattuja mustikoita |
12 keksiä
Lämmitä uuni 190 asteeseen. Vuoraa kaksi uuninpeltiä leivinpaperilla. Vaahdota voi, makeutusjauhe ja vaniljasokeri sähkövatkaimella ilmavaksi. Lisää huoneenlämpöiset kananmunat taikinaan yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele taikinan joukkoon. Jaa taikina n. 12 osaan, laita palat uuninpelleille ja painele taikinapalat hieman litteämmiksi. Paista uunissa n. 20 min kunnes keksit saavat kauniin kullanruskean värin. Jäähdytä keksit ritilän päällä. Vinkki: voit korvata kuivatut mustikat muilla marjoilla tai rusinoilla
Ravintoarvot per annos
249 | kcal |
1043 | kJ |
25 | Hiilihydraatit g |
14 | Rasvaa g |