Raparperi-kaurapaistos
Eikö lautasta saa nuolla puhtaaksi? Kaurahiutaleita, päärynää ja tuoretta rosmariinia sisältävää raparpericrumblea kokeiltuasi saatat muuttaa mieltäsi.
Ravintoarvot per annos
345
kcal
1448
kj
8
Proteiinia
35
Hiilihydraatit
19
Rasva
304
Säästetyt kcal sokerista
Valmistus ilman sokeria
- Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
- Viipaloi raparperi noin puolen sentin viipaleiksi ja leikkaa päärynä kuutioiksi. Hienonna rosmariini. Sekoita raparperi, päärynä, SteviaSweet Jauhe ja mausteet keskenään ja kaada voideltuun uunivuokaan.
- Nypi pehmeä voi, kaurahiutaleet ja SteviaSweet Jauhe murumaiseksi seokseksi. Ripottele uunivuokaan raparperin päälle tasaisesti. Laita paistos uuniin ja kypsennä keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.
- Vatkaa kerma ja jogurtti mausteineen pehmeäksi vaahdoksi ja tarjoile lämpimän raparperi-kaurapaistoksen kera.
Ainekset 4 annosta
250 g | raparperia |
1 | iso päärynä |
1 oksa | tuoretta rosmariinia |
1 dl | SteviaSweet Jauhe |
1 tl | jauhettua kanelia |
1/2 tl | jauhettua vaniljaa |
Muruseos
50 g | voita |
2 dl | kaurahiutaleita |
1 dl | SteviaSweet Jauhe |
Tarjoiluun
1/2 dl | kermaa (38%) |
50 g | turkkilaista jogurttia |
1/4 tl | jauhettua vaniljaa |
1 tl | SteviaSweet Jauhe |