Raparperi-kaurapaistos

15 min.
345 kcal
SteviaSweet Jauhe

Eikö lautasta saa nuolla puhtaaksi? Kaurahiutaleita, päärynää ja tuoretta rosmariinia sisältävää raparpericrumblea kokeiltuasi saatat muuttaa mieltäsi.

Ravintoarvot per annos

345
kcal
1448
kj
8
Proteiinia
35
Hiilihydraatit
19
Rasva
304
Säästetyt kcal sokerista

 

  1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  2. Viipaloi raparperi noin puolen sentin viipaleiksi ja leikkaa päärynä kuutioiksi. Hienonna rosmariini. Sekoita raparperi, päärynä, SteviaSweet Jauhe ja mausteet keskenään ja kaada voideltuun uunivuokaan.
  3. Nypi pehmeä voi, kaurahiutaleet ja SteviaSweet Jauhe murumaiseksi seokseksi. Ripottele uunivuokaan raparperin päälle tasaisesti. Laita paistos uuniin ja kypsennä keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.
  4. Vatkaa kerma ja jogurtti mausteineen pehmeäksi vaahdoksi ja tarjoile lämpimän raparperi-kaurapaistoksen kera.
Takaisin

 

250 g raparperia
1 iso päärynä
1 oksa tuoretta rosmariinia
1 dl SteviaSweet Jauhe
1 tl jauhettua kanelia
1/2 tl jauhettua vaniljaa

Muruseos

50 g voita
2 dl kaurahiutaleita
1 dl SteviaSweet Jauhe

Tarjoiluun

1/2 dl kermaa (38%)
50 g turkkilaista jogurttia
1/4 tl jauhettua vaniljaa
1 tl SteviaSweet Jauhe
Takaisin