Red velvet kuppikakut
Ravintoarvot per annos
Valmistus
Laita uuni kuumenemaan 175 °C.
Laita muffinivuoat valmiiksi uunipellille. Yhdistä vehnäjauho, leivinjauhe, vanilja ja kaakaojauhe. Yhdistä piimä ja punainen väriaine pienessä kulhossa. Sulata voi ja vatkaa joukkoon kananmunat ja SteviaSweet Jauhe. Lisää munavaahtoon vuorotellen jauhoseosta (siivilän läpi) ja piimää. Sekoita välillä. Yhdistä viinietikka ja sooda, sekoita nopeasti ja lisää taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa muffinivuokiin. Paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
Valmista kuorrutus. Lisää SteviaSweet Jauhe ja vanilja Philadelphia-tuorejuuston joukkoon. Vatkaa tasaiseksi sähkövatkaimella. Lisää vispikerma pienissä erissä. Vatkaa koko ajan, kunnes seos on tasaista ja kuohkeaa. Pursota kuorrutus muffineiden pintaan ja tarjoile.
Ainekset 10 annosta
75 g | voita |
2 | kananmunaa |
1 1/2 dl | SteviaSweet Jauhe |
2 dl | vehnäjauhoja |
1/2 tl | leivinjauhetta |
1 rkl | kaakaojauhetta |
1/2 tl | jauhettua vaniljaa |
1 dl | piimää |
1 rkl | punaista elintarvikeväriä |
(esim. Dr. Oetker) | |
1/2 tl | valkoviinietikkaa |
1/2 tl | ruokasoodaa |
Kuorrutus
200 g | Philadelphia-tuorejuustoa |
1 dl | SteviaSweet Jauhe |
1/2 tl | jauhettua vaniljaa |
1 dl | vispikermaa |