Saksanpähkinä-omenakuivakakku

90 min.
160 kcal
SteviaSweet Jauhe

Saksanpähkinät ja omenat yhdessä kuuluvat keittiön antimien klassikoihin. Kahvikakkuna yhdistelmä on lyömätön, ja meidän saksanpähkinä-omenakakussamme se pääsee todella oikeuksiinsa.

Ravintoarvot per annos

160
kcal
671
kj
3.5
Proteiinia
14
Hiilihydraatit
10
Rasva

Laita uuni kuumenemaan 175 °C.

Voitele ja jauhota 1,5 litran kakkuvuoka. Rouhi saksanpähkinät hienoksi rouheeksi. Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja mausteet. Vaahdota voi ja SteviaSweet Jauhe. Lisää kananmunat yksitellen ja lopuksi kuivat aineet, pähkinärouhe ja omenasose. Nostele taikina vuokaan ja paista uunin keskitasolla noin 45 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä. Kumoa kakku hiukan jäähtyneenä.

 

Takaisin

150 g voita
2 dl (200g) SteviaSweet Jauhe
3 kananmunaa
4 dl (260 g) vehnäjauhoja
2 tl. leivinjauhetta
1 tl kanelia
1/2 tl kardemummaa
150 g omenasosetta
25 g saksanpähkinöitä
  voita ja korppujauhoja kakkuvuoan jauhottamiseen
Takaisin