Suklaa-maapähkinäkupit (vegaaninen, sokeriton)

10 min.
169 kcal
SteviaSweet Jauhe

Vegaanit maapähkinävoikupit sokerittomalla suklaalla: 3 ainesta + 8 muffinimuottia = täyttä nautintoa! Oletko valmis siihen?

Ravintoarvot per annos

169
kcal
711
kj
2.5
Proteiinia
14
Hiilihydraatit
11.5
Rasva
7
Säästetyt kcal sokerista

 

  1. Sulata suklaa vesihauteessa tai miedolla lämmöllä mikrossa.
  2. Lusikoi tai pursota pieni määrä suklaata muffinssivuokiin niin, että pohja peittyy. Sivele suklaata myös vuoan reunoille.
  3. Anna jähmettyä kylmässä noin 10 minuuttia.
  4. Makeuta maapähkinävoi SteviaSweet Jauhe.
  5. Lusikoi jokaisen kupin keskelle maapähkinävoita ja kaada päälle suklaata niin, että maapähkinävoi peittyy.
  6. Anna jähmettyä jääkaapissa 30 minuuttia. Irrottele vuoista ja nauti. Säilytä viileässä. .

Vinkki! Koristele pinta kuivatuilla marjoilla tai ripauksella merisuolaa.#

Takaisin

 

200 g tummaa sokeritointa suklaata
50 g sileää maapähkinävoita
2 rkl SteviaSweet Jauhe
8 muffinssivuokaa
Takaisin