Suklaa-maapähkinäkupit (vegaaninen, sokeriton)
Vegaanit maapähkinävoikupit sokerittomalla suklaalla: 3 ainesta + 8 muffinimuottia = täyttä nautintoa! Oletko valmis siihen?
Ravintoarvot per annos
169
kcal
711
kj
2.5
Proteiinia
14
Hiilihydraatit
11.5
Rasva
7
Säästetyt kcal sokerista
Valmistus ilman sokeria
- Sulata suklaa vesihauteessa tai miedolla lämmöllä mikrossa.
- Lusikoi tai pursota pieni määrä suklaata muffinssivuokiin niin, että pohja peittyy. Sivele suklaata myös vuoan reunoille.
- Anna jähmettyä kylmässä noin 10 minuuttia.
- Makeuta maapähkinävoi SteviaSweet Jauhe.
- Lusikoi jokaisen kupin keskelle maapähkinävoita ja kaada päälle suklaata niin, että maapähkinävoi peittyy.
- Anna jähmettyä jääkaapissa 30 minuuttia. Irrottele vuoista ja nauti. Säilytä viileässä. .
Vinkki! Koristele pinta kuivatuilla marjoilla tai ripauksella merisuolaa.#
Ainekset 8 annosta
200 g | tummaa sokeritointa suklaata |
50 g | sileää maapähkinävoita |
2 rkl | SteviaSweet Jauhe |
8 | muffinssivuokaa |