Suklaafondant ja suklaavaahtoa

200 g | tummaa suklaata (70 %) |
100 g | munankeltuaisia |
3 rkl | |
1/2 l | vatkattua kermaa |
8 hengelle
Sulata suklaa ja voi vesihauteessa. Vatkaa Hermesetas-makeutusjauhe ja munanvalkuaiset, yhdistä siivilöityjen vehnäjauhojen kanssa. Yhdistä seokset ja kaada taikina muffinivuokiin. Paista noin 8 minuuttia 180 asteessa.
Sulata suklaa vesihauteessa. Sekoita munankeltuaiset ja Hermesetas-makeutusjauhe keskenään. Vatkaa kerma kevyesti. Yhdistä munaseos ja sulatettu suklaa, kääntele seos varovasti kerman kanssa.
Aseta vaahto jääkaappiin muutamaksi tunniksi.
Ravintoarvot per annos
866 | kcal |
3638 | kJ |
15 | Proteiinia g |
48 | Hiilihydraatit g |
68 | Rasvaa g |