Sushikulho lohella ja avokadolla

20 min.
572 kcal
SteviaSweet Crystal

Vierailulla Japanissa. Hemmottele vieraitasi tällä upealla luomuksella, jossa riisi, lohi ja muut Vierailulla Japanissa. Hemmottele vieraitasi tällä upealla luomuksella, jossa riisi, lohi ja muut maukkaat ainekset on yhdistetty värikkääksi sushikulhoksi.

Ravintoarvot per annos

572
kcal
2400
kj
28
Proteiinia
54
Hiilihydraatit
27
Rasva

Valmistus

Huuhdo riisiä kylmässä vedessä, kunnes vesi muuttuu kirkkaaksi. Siirrä valutettu riisi kattilaan ja lisää vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kannella peitettynä noin 10 minuuttia. Sammuta levy ja anna riisin hautua kannen alla vielä toiset 10 minuuttia. Sekoita riisiviinietikka, SteviaSweet Crystal ja suola kulhossa. Kaada riisi laakeaan kulhoon ja valuta etikkaseos joukkoon leikkaavin liikkein sekoittaen. Peitä riisi kevyesti tuorekelmulla, jos et kokoa annoksia heti.
 
Poista lohesta nahka ja ruodot. Leikkaa kala reiluiksi kuutioiksi. Paista palat pienessä määrässä kasviöljyä. Sekoita marinadin ainekset ja laita lämpimät kalapalat liemeen maustumaan.
 
Leikkaa kurkku ja avokado haluamallasi tavoin. Paahda seesaminsiemenet nopeasti kuivalla pannulla. Kokoa annokset. Laita riisi kulhon pohjalle. Nosta lohikuutiot ja kasvikset riisin päälle. Viimeistele seesaminsiemenillä ja koristele halutessasi retiisillä ja iduilla.

Ainekset 4 annosta

Sushiris

2 dl sushiriisiä
3.5 dl vettä riisin keittämiseen
2 rkl riisiviinietikkaa
1 tl SteviaSweet Crystal
1 tl suola

Marinoitu lohi

400 g tuoretta lohta
  kasviöljyä paistamiseen
2 rkl soijakastiketta
2 rkl riisiviinaetikkaa
1 rkl seesamiöljyä
1 tl SteviaSweet Crystal
2 tl wasabitahnaa
1/2 tl chilitahnaa

Tarjoiluun

2 avokadoa
100 g kurkkua
  Paahdettuja seesaminsiemeniä
  Retiisiä
  Ituja

Käytetty tuote: