Tiramisu dippi ja mantelikeksit

Tiramisu dippi
250 g | mascarponejuustoa |
1 1/2 dl | kuohukermaa |
4 rkl | |
2 rkl | kahvilikööriä |
Mantelikeksit
3 dl | mantelijauhoja |
1/2 dl | SteviaSweet Jauhe |
1/2 dl | vettä |
1/2 dl | rypsiöljyä |
1 tl | leivinjauhetta |
1/2 tl | vaniljaa jauhettuna |
16 | kokonaista kuorittua mantelia |
Tarjoiluun
Kaakaojauhetta |
Vaahdota mascarponejuusto pehmeäksi. Lisää joukkoon kerma ja makeutusaine. Vatkaa, kunnes seos kuohkeutuu. Annostele tarjoiluastioihin ja laita jääkaappiin odottamaan.
Laita uuni kuumenemaan 175 °C.
Laita kaikki keksien raaka-aineet kulhoon ja sekoita taikinaksi. Jaa 16 osaan ja pyörittele pieniksi palloiksi leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle. Paina keksin päälle manteli samalla taikinapalloa litistäen. Paista 12 – 15 minuuttia, kunnes keksit ovat kullanruskeita. Anna keksien jäähtyä hetki.
Ota tiramisu dipit jääkaapista ja ripottele pinnalle reilusti kaakaojauhetta. Tarjoile mantelikeksien ja kahvin kera.
Ravintoarvot per annos
824 | kcal |
3462 | kJ |
20 | Proteiinia g |
3.5 | Hiilihydraatit g |
82 | Rasvaa g |