Tomaatticarpaccio, marinoituja marjoja ja burratajuustoa

4 | kypsää tomaattia |
125 g | burratajuustoa |
150 g | marjoja (esim. vadelma, punaherukka, mustikka, karhunvatukka) |
Marinadi marjoille
1 rkl | valkoviinietikkaa |
3 rkl | oliiviöljyä |
10 tippaa | SteviaSweet Neste |
1 tl | sitruunamehua |
1/2 tl | raastettua sitruunan kuorta |
Tarjoiluun
tuoretta basilikaa | |
sormisuolaa | |
mustapippuria | |
Sekoita marinadin ainekset keskenään. Laita marjat laakeaan astiaan tai syvälle lautaselle. Kaada marinadi joukkoon ja anna marjojen maustua 10 minuuttia.
Viipaloi tomaatit ohuiksi viipaleiksi tarjoiluastiaan. Mausta sormisuolalla ja mustapippurilla. Lusikoi päälle marjaseos. Asettele pienemmiksi paloiksi revitty burratajuusto päällimmäiseksi. Koristele annos tuoreilla basilikan lehdillä juuri ennen tarjoilua.
Ravintoarvot per annos
184 | kcal |
773 | kJ |
7 | Proteiinia g |
7 | Hiilihydraatit g |
14 | Rasvaa g |