Tomaatticarpaccio, marinoituja marjoja ja burratajuustoa

15 min.
184 kcal
SteviaSweet Neste

4 kypsää tomaattia
125 g burratajuustoa
150 g marjoja (esim. vadelma, punaherukka, mustikka, karhunvatukka)

Marinadi marjoille

1 rkl valkoviinietikkaa
3 rkl oliiviöljyä
10 tippaa SteviaSweet Neste
1 tl sitruunamehua
1/2 tl raastettua sitruunan kuorta

Tarjoiluun

  tuoretta basilikaa
  sormisuolaa
  mustapippuria

 

Takaisin

Sekoita marinadin ainekset keskenään. Laita marjat laakeaan astiaan tai syvälle lautaselle. Kaada marinadi joukkoon ja anna marjojen maustua 10 minuuttia.
 
Viipaloi tomaatit ohuiksi viipaleiksi tarjoiluastiaan. Mausta sormisuolalla ja mustapippurilla. Lusikoi päälle marjaseos. Asettele pienemmiksi paloiksi revitty burratajuusto päällimmäiseksi.  Koristele annos tuoreilla basilikan lehdillä juuri ennen tarjoilua.

Ravintoarvot per annos

184 kcal
773 kJ
7 Proteiinia g
7 Hiilihydraatit g
14 Rasvaa g