
Tomaatticarpaccio, marinoituja marjoja ja burratajuustoa
Denna vegetariska förrätt är en fruktig överraskning på din tallrik: Prova vår carpaccio med tomater, burrata och: bär.
Ravintoarvot per annos
184
kcal
773
kj
7
Proteiinia
7
Hiilihydraatit
14
Rasva
Valmistus
Sekoita marinadin ainekset keskenään. Laita marjat laakeaan astiaan tai syvälle lautaselle. Kaada marinadi joukkoon ja anna marjojen maustua 10 minuuttia.
Viipaloi tomaatit ohuiksi viipaleiksi tarjoiluastiaan. Mausta sormisuolalla ja mustapippurilla. Lusikoi päälle marjaseos. Asettele pienemmiksi paloiksi revitty burratajuusto päällimmäiseksi. Koristele annos tuoreilla basilikan lehdillä juuri ennen tarjoilua.
Ainekset 4 annosta
4 | kypsää tomaattia |
125 g | burratajuustoa |
150 g | marjoja (esim. vadelma, punaherukka, mustikka, karhunvatukka) |
Marinadi marjoille
1 rkl | valkoviinietikkaa |
3 rkl | oliiviöljyä |
10 tippaa | SteviaSweet Neste |
1 tl | sitruunamehua |
1/2 tl | raastettua sitruunan kuorta |
Tarjoiluun
tuoretta basilikaa | |
sormisuolaa | |
mustapippuria | |