
Vadelma-pistaasisemifreddo
Du suchst ein Dessert, das gleichzeitig fruchtig und cremig ist? Dann probiere dieses Himbeer-Pistazien-Parfait. Es ist ganz leicht zuzubereiten!
Ravintoarvot per annos
Valmistus
Sekoita keltuaiset ja 1 dl kermaa sekaisin teräskulhossa. Nosta kulho kiehuvaa vettä sisältävän kattilan päälle. Vesi saa poreilla kevyesti, mutta ei koskettaa kulhon pohjaa, jotta vaahto ei pala pohjaan. Vatkaa seosta vesihauteen päällä, kunnes sen tilavuus on tuplaantunut ja se on erittäin kuohkeaa. Nosta kulho pois vesihauteen päältä ja sekoita SteviaSweet Jauhe vaahdon joukkoon. Jäähdytä vaahto huoneenlämpöiseksi.
Vaahdota loppu kerma pehmeäksi vaahdoksi. Hienonna pistaasipähkinöitä pienemmiksi paloiksi. Yhdistä vaahdotettu kerma, pähkinät ja vadelmat munavaahtoon ja sekoita massa käännellen tasaiseksi. Kaada massa muovikelmulla vuorattuun vuokaan, peitä pinta kelmulla ja nosta pakastimeen tasaiselle alustalle. Anna jäätyä vähintään 5 tuntia tai seuraavaan päivään.
Nosta vuoka huoneenlämpöön noin 20 minuuttia ennen tarjoilua. Kumoa semifreddo tarjoiluastialle ja koristele vadelmilla ja rouhituilla pistaasipähkinöillä.
Ainekset 10 annosta
4 | kananmunan keltuaista |
5 dl | kermaa (38%) |
2 dl | SteviaSweet Jauhe |
200 g | vadelmia (tuoreita tai pakaste) |
50 g | kuorittuja pistaasipähkinöitä |
Tarjoiluun
vadelmia ja pistaasipähkinöitä |