Vaniljaista risottoa ja marinoituja luumuja

45 min.
369 kcal
SteviaSweet Jauhe

Ein italienischer Klassiker mal ganz anders: Wie wäre es mit einem Vanille-Risotto zum Dessert? Dazu gibt es marinierte Pflaumen und eine Prise Zimt.

Ravintoarvot per annos

369
kcal
1552
kj
11.5
Proteiinia
48.5
Hiilihydraatit
14.5
Rasva

Pese luumut. Leikkaa ne puoliksi ja poista kivet. Leikkaa puolikkaat pienemmiksi paloiksi ja laita kattilaan. Raasta puolikkaasta appelsiinista kuori ja purista kokonaisen appelsiinin mehu kattilaan. Lisää jauhettu kaneli ja SteviaSweet Jauhe. Kiehauta seos ja anna jäähtyä huoneenlämmössä, kunnes risotto on valmista.
 
Kuumenna puolet voista laakeassa kattilassa. Lisää risottoriisi ja kuullota hetki. Lisää vanilja. Kaada maitoa pienissä erissä riisin joukkoon samalla koko ajan sekoittaen. Lisää maitoa aina kun edellinen erä on imeytynyt. Kypsennä risottoa keskilämmöllä koko ajan sekoittaen 18-20 minuuttia. Lisää SteviaSweet Jauhe ja ruokalusikallinen voita ja sekoita hyvin.
 
Kokoa annokset. Lusikoi puuroa tarjoiluastiaan ja aseta päälle marinoituja luumuja. Ripottele pinnalle jauhettua kanelia.

Takaisin

Risotto 

10 dl  maitoa
2 dl risottoriisiä, esim. Arborio
1/2 tl jauhettua vaniljaa
2 rkl   SteviaSweet Jauhe
2 rkl voita

Marinoidut luumut

2 tuoretta luumua
1 appelsiini
1/2 tl jauhettua kanelia
2 rkl SteviaSweet Jauhe

Tarjoiluun

jauhettua kanelia
Takaisin