Tabletit

Lisämakua teehen ja kahviin

SteviaSweet-tableteilla annostelet täydellisesti haluamasi makeuden. Lisää vain makusi mukaan yksi tai kaksi tablettia kuumaan juomaan ja nauti. Maistuisiko esimerkiksi SteviaSweet-tabletilla makeutettu matcha-soijalatte? Paljon makua, vähän kaloreita.

Yksi SteviaSweet-tabletti vastaa yhtä teelusikallista sokeria.

Jauhe

Takaa monipuoliset makunautinnot

Tuoreita mansikoita, päällä ripaus makeaa. Suussasulavia mustikka-timjamiskonsseja sunnuntaiaamiaisella ystävien kanssa. SteviaSweet Jauhe makeuttaa herkut helposti, sillä sen voi ripotella jälkiruokien, myslien ja hedelmien päälle tai sekoittaa ruokien ja leivonnaisten joukkoon.

Teelusikallinen SteviaSweet Jauhe (0,5 g) makeuttaa samoin kuin teelusikallinen sokeria.

Crystal

Kaikenlaiseen makeaan

Voit käyttää SteviaSweet Crystal -kidemakeuttajaa kaikkeen, johon tavallisesti lisäisit sokeria. Toisin sanoen se sopii ruoanlaittoon, leivontaan, juomiin ja jälkiruokiin. Vain mielikuvituksesi on rajana. Reseptikokoelmamme löydät muuten inspiraation lähteitä monenlaisia herkkuja varten.

Yksi teelusikallinen SteviaSweet Crystal -kidemakeuttajaa vastaa kahta teelusikallista sokeria.

Liquid with agave

Antaa jälkiruokiin ja juomiin tarvittavan makeuden

Pidätkö hedelmäisistä, raikkaista smoothieista? Tai chia-vanukkaista ja açai-kulhoista? Siinä tapauksessa SteviaSweet Liquid, jossa on mukana agavesiirappia, tulee varmasti uskollinen seuralaisesi. Nestemäisen koostumuksensa ansiosta se sekoittuu helposti kermaisiin tai nestemäisiin ruokiin. Mukaan lisätty agavesiirappi tuo makuun miellyttävää pyöreyttä.

Kymmenen tippaa SteviaSweet Liquid, jossa on lisättyä agavesiirappia, vastaa yhtä teelusikallista sokeria.